Poliisi pyytää havaintoja: Kasvonsa peittäneet nuoret miehet poistuivat palopaikalta keskustan suuntaan – Vahingot satojatuhansia euroja

Tiistaiyönä Nekalassa paloi neljä kuorma-autoa. Poliisi tutkii tekoa rikoksena.

Toni Repo / Aamulehti
Poliisi pyytää havaintoja: Kasvonsa peittäneet nuoret miehet poistuivat palopaikalta keskustan suuntaan – Vahingot satojatuhansia euroja

Poliisin tekninen tutkinta selvitti Nekalan rekkojen syttymissyytä tiistaina.

Toni Repo, Satu PeltolaAamulehti

Poliisi tutkii Tampereen Nekalassa, Ahlmanintiellä sijaitsevan Valion jakelukeskuksen pihassa tiistain vastaisena yönä tapahtunutta neljän kuorma-auton polttamista.

Tutkinnanjohtaja Jari Kinnusen mukaan kaikki neljä kuorma-autoa sytytettiin palamaan erikseen. Palo on lähtenyt etenemään autojen etuosista. Aiheutuneet vahingot nousevat useisiin satoihin tuhansiin euroihin.

Katso videolta Kinnusen kommentit palopaikalta:

 

Poliisin mukaan alueelta nähtiin noin yhden aikaan yöllä poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka olivat ylittäneet ensin Ahlmanintien ja jatkaneet matkaansa kohti keskustaa.

Poliisi kertoo, että henkilöt olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä tai pastellinvärinen takki tai huppari. Molemmilla oli käsissään tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

Poliisi pyytää tietoja alueella puolen yön jälkeen liikkuneesta kaksikosta. Poliisin mukaan eri valvontakameroista on havaittavissa, että Ahlmanintiellä liikkui useita rekka- ja kuorma-autoja puolen yön jälkeen. Poliisi pyytääkin nyt näitä kuljettajia ottamaan yhteyttä poliisin sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 029 544 5890.


Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Oikein huono esitys

    Tuli taas lasku kuluttajille. Ihme logiikka näillä anarkisteilla. Yrityksiin kohdistuvat rikokset nostavat aina kuluttajahintoja, kun ei näillä tekijöillä rahaa koskaan ole vaikka kiinni jäisivätkin.

  • Suomalialainen

    Jos tekijät ovat kerran naamioituneet kunnolla mm. peittäneet kasvonsa, niin mistä ihmeestä tiedetään että tekijät ovat olleet a) nuoria ja b) miehiä??? Ja aamulehti vielä julkaisee näitä sukupuolittuneita oletuksia?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio