Pirkanmaa

Poliisi poisti häiriötä aiheuttaneen autoseurueen Pirkkalassa – Jos joku kaupittelee työkalua tankilla, hälytyskellojen pitäisi soida

Autoseurue oli häirinnyt tankkaajia Pirkkalan ABC-asemalla. Soittajan mukaan työkaluja kaupiteltiin muuallakin Pirkkalassa.

Saara Tunturi / Maps4News
Poliisi poisti häiriötä aiheuttaneen autoseurueen Pirkkalassa – Jos joku kaupittelee työkalua tankilla, hälytyskellojen pitäisi soida

Poliisi puuttui häiritsevään käytökseen Pirkkalan ABC-asemalla Keisarinviitta 2:ssa keskiviikkona.

Saara TunturiAamulehti

Sisä-Suomen poliisin partio kävi poistamassa häiritsevästi käyttäytyvän joukkion Pirkkalan ABC-asemalta keskiviikkoaamuna.

Poliisi sai Keisarinviitta 2:ssa sijaitsevalta asemalta ilmoituksen ennen kahdeksaa aamulla. Ilmoittaja kertoi, että piha-alueella oli majoittuneena ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, ja että autoilijoita oli häiritty tankkauspaikalla. Poliisin mukaan autoseurueet poistuivat paikalta eikä tapaukseen ole kirjattu asianomistajia.

Aamulehteen soittanut pirkkalalainen puolestaan kertoi, että vastaavaa häirintää olisi ollut myös muualla Pirkkalan alueella. Poliisille on kuitenkin ilmoitettu vain yhdestä tapauksesta.

Soittajan mukaan hänelle oli yritetty myydä väkisin jonkinlaisia työkaluja, kun hän oli tankannut autoaan.

Ilmoitus kannattaa tehdä

Sisä-Suomen poliisin mukaan ilmiö ei ole uusi, vaan toistuu joka kesä. Poliisi saa kesäisin ilmoituksia häiritsevästä kaupittelusta ja myös henkilöistä, jotka pysäyttelevät autoja teiden varsissa.

Poliisi muistuttaa, että jos joku kaupittelee esineitä tienvarressa tai vaikkapa tankkauspisteellä, hälytyskellojen pitäisi soida. Kyse on todennäköisesti laittomasta toiminnasta.

Poliisin mukaan ilmoitus kannattaa aina tehdä, jos tuntee itsensä häirityksi tai jos epäilee, että jollakin on todellinen hätä.

Esimerkiksi kaupittelutilanteessa paikalta kannattaa poistua ja antaa poliisin hoitaa tilanne.


Kommentit (12)

  • Nimetön

    ”Kannattaa muistaa, että tällaiset halvat tavarat ovat yleensä varastettuja. Sellaisen ostaminen on rangaistavaa varastettuun tavaraan ryhtymistä ja käyttö kätkemisrikos. Sama koskee myös kirpparitavaraa, jos myyjän taustat ovat hämärät. Varkauksia ei juurikaan olisi, jos varastetun tavaran ostajia ei olisi. Edistätkö rikollisuutta?”

    Ei kiinnosta pätkääkään, jos hinta on sopiva.

  • Nimetön

    Minulle kaupattiin pesuainetta kauppakeskuksessa standilla vai miksi sellaista pop-up -pistettä kutsutaankaan. Sain satasen saippuat 25 eurolla. Maksoin seteleillä, mikä olikin myyjän mukaan korttia parempi tapa. En saanut kuittia. Onko myyjällä puhtaat hälytyskellot pussissa, onko kyse rikollisesta toiminnasta. Vaiko vaan maan tapaisesta rehellisestä harmaasta yritystoiminnasta. ?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio