Rikos

Poliisi aikoo esittää Lielahden henkirikoksesta epäiltyä miestä vangittavaksi perjantaina

Vangitsemisvaatimus on jätettävä Pirkanmaan käräjäoikeuteen torstaina puoleen päivään mennessä.

Alma Median arkisto
Poliisi aikoo esittää Lielahden henkirikoksesta epäiltyä miestä vangittavaksi perjantaina

Lielahdessa surmattu nainen haki kahdesti lähestymiskiellon epäilylle.

Kati KalliosaariAamulehti

Poliisi on jatkanut Tampereen Lielahden henkirikoksesta epäillyn miehen kuulusteluja.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ari Luodon mukaan miestä tullaan esittämään vangittavaksi.

Vangitsemisvaatimus on jätettävä Pirkanmaan käräjäoikeuteen torstaina puoleen päivään mennessä. Käräjäoikeus päättää miehen vangitsemisesta todennäköisesti perjantaina.

Poliisi tutkii Tampereen Lielahdessa viime perjantain ja sunnuntai-illan välisenä aikana tapahtunutta naisen kuolemaa henkirikoksena. Poliisi pidätti Nummelassa maanantai-iltana henkirikoksesta epäillyn miehen, jonka kuvan poliisi julkaisi alkuviikosta.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro henkirikoksen tekotapaa eikä sitä, onko tapauksessa mahdollisesti muita epäiltyjä. Poliisi ei kommentoi myöskään sitä, onko epäilty mies tunnustanut teon.

Henkirikoksesta epäilty mies oli asunut surmatun naisen luona. Hän oli kirjoilla naisen luona vielä ainakin heinäkuuhun asti.

Nainen oli hakenut heinäkuun 2017 lopulla miehelle lähestymiskieltoa, joka astui voimaan käräjäoikeuden päätöksellä elokuun alussa. Lähestymiskielto olisi ollut voimassa vuoden 2018 elokuuhun.


Kommentit (2)

  • Jukkalainen

    Oliko oikein saatu viranomaisilta paperi? – No sittenhän ei olisi pitänyt olla mitään hätää tai vaaraa. Kummallista että näin taas pääsi käymään. Kai tästäkin asiasta taas joku – jolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa – tuottaa jonkun paperin.

  • Nimetön

    Miksi ihmeessä vangittu? Hovioikeus hänet viimeistään vapauttaa ja valtio (veronmaksajat) maksavat kulut.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio