Piti tulla sauna, tulikin ravintola

Piti tulla sauna, tulikin ravintola

Kommentti: Miksi Laukontorin saunan rakentaja puhuu saunoista enää lisukkeena?

Vesa LaitinenAamulehti

Tamperelaiset ovat seuranneet ristiriitaisin tuntein Laukontorille suunnitellun yleisen saunan vaiheita. Nyt kun saunarakennusta vihdoin päästiin rakentamaan, alkaa selvitä, mistä hankkeessa on todella kysymys.

Voi olla, että olen itse ymmärtänyt asian koko ajan väärin, kun olen ollut siinä uskossa, että Laukontorille rakennetaan nimenomaan saunaa, jonka yhteyteen tulee pieni ravintola.

Keskiviikon juhlapuheissa kerrottiin, että ravintolaan mahtuu yli 500 asiakasta ja sauna on vain pieni "lisuke". Se on sinänsä täysin ymmärrettävää, sillä oluenmyynti on huomattavasti kannattavampaa liiketoimintaa kuin saunalippujen kaupittelu.

Rakennus on tietysti tehty kaupungin hyväksymän kaavan mukaisesti, mutta jotenkin tästä jää höntti ja höynäytetty olo.

Innokkaana saunojana löytänen Tampereen seudulta kiinnostavampiakin pulahtamispaikkoja kuin Ratinansuvanto, joten ihan sama mulle.


Lue myös nämä


Kommentit (15)

  • Nimetön

    Rakennuslupa on myönnetty ravintolalle, jonka yhteydessä on pieni sauna. Tämä on ollut alusta asti täysin julkista tietoa. Aamulehti on jostain syystä halunnut uutisoida paviljongin koko ajan saunana. Lieneekö jotain kateutta Helsingin Löylystä?

  • Nimetön

    Koko ajanhan siihen on ollut suunnitteilla sauna ja ravintola. Ei kai se rakentajan syytä ole, jos joku on ymmärtänyt asian väärin?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio