STT

Pirkanmaan käräjäoikeus päätti lakkauttaa uusnatsijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja muun muassa sen nettikauppaa pyörittävän Pohjoinen perinne ry:n. Lakkauttamista vaati Poliisihallitus.

Käräjäoikeus määrää, että Pohjoisen perinteen hallitus ei saa jatkaa yhdistyksen harjoittamaa elinkeinoa eikä hoitaa yhdistyksen omaisuutta.

Poliisihallitus jätti maaliskuussa kanteen järjestön lakkauttamiseksi, koska katsoo liikkeen toiminnan olevan olennaisesti lakien ja hyvien tapojen vastaista ja kannustavan väkivaltaan.

Muokattu 30.11.2017 kello 14.18: Muokattu otsikkoa.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Todella hyvä uutinen!!

  • Niin

    Nyt kun on peli ikäänkuin avattu, avoimesti väkivaltaiseksi itseään mainostava Antifa sopisi myös kieltää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio