Pirkanmaa

Peura rimpuili jäissä Sastamalassa

Peura rimpuili jäissä Sastamalassa

Peura putosi Kuloveden jäihin Sastamalan Kutalassa.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Peura putosi jäihin lauantaina illansuussa Sastamalassa. Hätäkeskus sai ilmoituksen Kutalan kylän Salonnokantiellä Kulovedellä jäissä rimpuilevasta peurasta kello 19.24. Soittaja ei päässyt itse auttamaan eläintä. Eläin oli pudonnut jäiden läpi noin 50 metriä rannasta.

Kun Pirkanmaan pelastuslaitoksen pelastajat olivat lähdössä paikalle, hätäkeskus ilmoitti, että peura olikin päässyt omin avuin ylös ja pinkaissut metsään.


Kommentit (1)

  • Eläinrakas

    Aivan ihanaa , että peura pääsi pois jäistä.Nyt kantsuu ihmisten tarkkailla vesistöille, ei varmasti jää ainooksi tapaukseksi, jos oli edes ensimmäinen.Kiitos 😒

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio