Perjantaiyö Tampereella: Nuori nainen löi toista naista tuopilla kasvoihin, mies sai tuopista tupakkakopissa

Veera Korhonen / arkisto
Perjantaiyö Tampereella: Nuori nainen löi toista naista tuopilla kasvoihin, mies sai tuopista tupakkakopissa

Oluttuopin epäillään olleen aseena kahdessa tamperelaisessa ravintolassa perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuneessa tappelussa.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Kapakkatappelut teettivät poliisille työtä Tampereella perjantain ja lauantain välisenä yönä. Noin 30-vuotiasta miestä pahoinpideltiin Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevassa ravintolassa yöllä puoli kolmen aikaan.

Uhri sai kasvoihinsa verta vuotavia haavoja. Hänen kertomansa mukaan ne olivat tulleet, kun häntä oli lyöty tuopilla kasvoihin tupakkakopissa. Ensihoidon mukaan uhrin nenä oli mahdollisesti murtunut. Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä.

Tampereen Aleksanterinkadulla sijaitsevaan ravintolaan poliisit hälytettiin vähän ennen kello neljää aamuyöllä. Poliisit ottivat paikalta kiinni parikymppisen naisen, joka oli lyönyt samanikäistä naista kahdesti tuopilla kasvoihin. Kun poliisipartio tuli paikalle, rikoksesta epäilty nainen oli lyömässä tyhjällä tuopilla vielä kertaalleen asianomistajaa, mutta poliisi sai estettyä lyönnin.

Poliisi kuljetti rikoksesta epäillyn naisen poliisiasemalle ja uhri lähti ambulanssilla ensiapuun Acutaan. Hän sai viiltohaavan kasvoihinsa.

"Pahoinpitelen jonkun"

26-vuotias mies tuli aggressiivisesti häiritsemään työtään tehnyttä poliisipartiota Tampereen Hämeenkadulla perjantain ja lauantain välisenä yönä noin kello puoli viisi. Mies esiintyi kovaäänisesti, huitoi käsillään ja ilmoitti pahoinpitelevänsä jonkun. Mies ei poliisin kehotuksista huolimatta rauhoittunut.

Poliisi otti hänet kiinni ja vei putkaan selviämään ja rauhoittumaan. Miehen hallusta löytyi kääntöveitsi, joten poliisi tutkii asiaa toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

Lasit sirpaleiksi

Hätäkeskukseen tuli kello 05.07 ilmoitus, jonka mukaan Tampereella Hämeenkadulla oli rikottu bussipysäkin lasi. Paikalla ollut vartija osoitti poliisipartiolle 25-vuotiaan miehen, jota epäillään vahingonteosta. Mies vietiin poliisiasemalle.

Poliisiasemalle päätyi myös 1970-luvulla syntynyt mies, jonka epäillään rikkoneen Tampereen Niemikadulla kiinteistön ulko-oven lasin lauantaina aamulla ennen kuutta. Häntä epäillään vahingonteosta.

27 kertaa anastanut yritti näpistää jälleen Ylöjärvellä

Noin 40-vuotiaan miehen epäillään laittaneen takkinsa sisään energiajuomia, keksipaketteja ja pyykinpesuainetta ylöjärveläisellä huoltoasemalla perjantai-iltana.

Mies poistui myymälästä niitä maksamatta ja meni pelikoneiden luokse. Kaupan myyjä huomasi anastuksen ja vartija otti miehen kiinni.

Miehellä on tilillään 27 aiempaa anastusrikosta vuoden kuluessa. Häntä epäillään näpistyksestä.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Maailma kaipaa uskoa, toivoa, rakkautta ja aitoutta.

  • Nimetön

    Työttömien ja alkoholisoituneiden reppanoiden ahdistus purkautuu. Tarvittaisiin paljon enemmän avointa ja suljettua mielenterveystyötä, jotta näiden ressukoiden elämä saataisiin edes jonkinlaiseen järjestykseen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio