Tampere

Periscopen terassilta on suora näköyhteys Popedan keikalle – Tapahtumajärjestäjien kannalta tilanne on hankala

Lava pystytettiin Ratinan kauppakeskuksen rakentamisen aikana kauppakeskuksen päätyyn. Nyt se nousee Ratinnaniemen puolelle kenttää.

Jari Toivonen
Periscopen terassilta on suora näköyhteys Popedan keikalle – Tapahtumajärjestäjien kannalta tilanne on hankala

Tällainen näkymä aukeaa Periscopen terassilta Ratinan stadionille.

Elina KeinänenAamulehti

Ratinan kauppakeskuksen ravintola Periscopella ja Ratinan stadionin tapahtumajärjestäjillä on edessään neuvotteluja siitä, voiko Periscopen terassilta seurata stadionin tapahtumia tulevaisuudessa. Esimerkiksi Popedan tulevalla keikalla 4.8. lava seisoo selkä Ratinanniemeen päin, eli terassilta on lavalle suora näköyhteys.

Aamulehti selvitti aiemmin, että Periscopen terassilta voi tällä hetkellä katsella stadionin tapahtumia pöytävuokran hinnalla. Ravintola Periscopen ravintoloitsijan Arto Rastaan mukaan ihmiset ovat jo löytäneet terassin, ja moni on tullut sinne esimerkiksi seuraamaan nuorten yleisurheilun MM-kisoja.

Nelonen Media Liven promoottorin Timo Isomäen mukaan tapahtumajärjestäjien tavoitteena on, etteivät Ratinan kauppakeskuksen yrittäjät hyötyisi taloudellisesti toisten tahojen järjestämistä tapahtumista ja konserteista.

–Toki tässä puhutaan vain muutamista kymmenistä paikoista, mutta haluamme selvittää tätä tulevaisuutta silmällä pitäen.

–Popedan suhteen tämä on helppo tilanne, kun kyseessä on kotimainen artisti. Sitten kun on isoja ulkomaalaisia nimiä esiintymässä, niin tilanne voi olla hankalampi.

Periscopen terassille mahtuu muutamia kymmeniä katsojia. Isomäki ei tiedä, olisiko mahdollista myydä tapahtumalippuja Periscopen terassille niin, että tapahtumatuottajat ja bänditkin saisivat myynnistä osansa.

–En osaa ottaa vielä tähän kantaa. Neuvotteluja ei ole vielä aloitettu.

Aikaisemmin stadionin esiintymislava pystytettiin Ratinan kauppakeskuksen puoleiseen päähän kauppakeskuksen rakennustyömaan takia. Nyt kauppakeskuksen valmistuttua lava pystytetään alkuperäiselle paikalleen Ratinanniemen päätyyn.


Lue myös nämä


Kommentit (27)

  • manserokkilainen

    Periscopen asiakas vilkaisee lavalle kerran, onko esiintyjä kännissä vai ei, ja jatkaa sen jälkeen jutustelua ikään kuin keikkaa ei olisikaan. Ei kukaan eturivin fani tuonne mene

  • Nimetön

    Huh,huh! Kyllä on ahnetta porukkaa nämä tapahtumajärjestäjät. Mitä sitten vaikka muutama kymmenen ihmistä sattuisikin samalla kuulemaa konserttia istuessaan terassilla!? Naurettavaa touhua, että tälläisestä edes pitäisi harkita jotain toimia/keskusteluja.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio