Patrian edustaja kuoli kyseenalaisissa olosuhteissa Ugandassa – Krp:lle ei pyyntöä tutkia suomalaismiehen kuolemaa

Suomalainen Patrian edustaja kuoli viime viikolla Ugandassa erikoisissa olosuhteissa.

Maps 4news
Patrian edustaja kuoli kyseenalaisissa olosuhteissa Ugandassa – Krp:lle ei pyyntöä tutkia suomalaismiehen kuolemaa

Kampala, Ugandan pääkaupunki.

Ossi RajalaLännen Media

Keskusrikospoliisi eli Krp ei ole ainakaan toistaiseksi saanut pyyntöä tutkia Ugandassa kuolleen, noin 40-vuotiaan suomalaismiehen tapausta. Suomalainen liikemies kuoli viime viikolla Ugandan pääkaupungissa Kampalassa hotellihuoneeseen. Mies oli ilmeisesti omatoimisesti markkinoimassa Patrian ajoneuvoja Ugandassa tai ainakin hänellä oli Patrian esitteitä mukanaan.

Kampalan poliisi tutkii Yleisradion mukaan kuolemaa toistaiseksi luonnollisena, mutta henkirikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Suomen poliisi ei ole tässä vaiheessa tutkimassa kuolemantapausta.

–Ei ole mitään pyyntöjä meille tullut. Suomalaisia kuolee useita luonnollisiin syihin ulkomailla. Paikallinen poliisi tutkii asiaa. Siellä on kyllä varmasti asiantuntemusta pyytää jotakin, jos apua tarvitaan. Jokainen kansallisvaltio on vastuussa omista tutkimuksistaan, rikosylikomisario Tero Haapala kertoo Lännen Medialle.

Ylen uutisen mukaan Ugandan poliisi löysi huumeita kuolinpaikalta, länsimaisten suosiman Pearl of Africa -hotellin huoneesta. Ei ole vielä tiedossa, onko huumeita käytetty tai kuka niitä on hotellihuoneeseen tuonut. Poliisin esitutkinnassa on lisäksi selvinnyt, että suomalaismies esitti Ugandaan saapuessaan lentokenttäviranomaisille väärennetyn kutsukirjeen.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Tosiasiahan on nimittäin se, että Patrian aseet eivät yksinkertaisesti suostu ketään vahingoittamaan saati tappamaan. Ne ovat uusinta älyteknologiaa ja niiden funktiona on puolustaa ihmiskuntaa väkivaltaa vastaan. Patrian aseet tunnistavat ja erottavat absoluuttisesti hyvän ja pahan sekä toimivat siltä pohjalta, että maailma pelastuu. Vahvistuksen edelliselle tarjosi televisiossa Patrian setä, joka uskottavuudellaan toi mieleeni rehdin saksalaisen propagandaupseerin toisesta maailmansodasta kertovista elokuvista. Patrian episodi Afrikassa alleviivaa hyvin sitä ihmiseläimen globaalia idiotismia, jonka mukaan jättimäisesti paisuva aseteollisuus on ainoa oikea tie maailmanrauhaan. Ja vielä väitetään, että ihminen on ainoa älyllinen elämänmuoto maapallolla. Ei taida olla ainuttakaan.

  • Nimetön

    Ei puolustustarvikkeita esitteitä jakamalla saa maailmalla kaupaksi, mutta innokas yksityinen jokapaikan myyntikonsulentti voi niillä tehdä itseään tärkeämmäksi ja yrittää päästä silmäätekevien puheille muissa asioissa. Sinisilmäiset suomalaiset ovat näköjään surullisen helppoa riistaa afrikkalaisten koijauksille, vrt. nigerialaiskirjeet ja presidenttien lesket.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio