PAM katkaisi kiinteistöpalvelualan neuvottelut – Lupaa kertoa jatkosuunnitelmistaan keskiviikkona

LOU
PAM katkaisi kiinteistöpalvelualan neuvottelut – Lupaa kertoa jatkosuunnitelmistaan keskiviikkona
STT

Palvelualojen ammattiliitto PAM on katkaissut neuvottelut kiinteistöpalvelualan työehdoista ja palkoista. PAMin mukaan neuvottelujen jatkamiselle Kiinteistötyönantajien kanssa ei ollut edellytyksiä.

PAM pitää keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa se kertoo seuraavista toimenpiteistään.

PAM ja Kiinteistötyönantajat jatkoivat tiistaina neuvotteluja, jotka olivat olleet katkolla toissa viikosta asti. Neuvotteluissa ei kuitenkaan tapahtunut edistystä.

–  Työnantajaliiton neuvottelijat pitäytyivät omissa heikennysesityksissään ja tyrmäsivät kaikki PAMin tavoitteet, jonka takia neuvottelujen jatkaminen olisi ollut turhaa, PAMin edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalo sanoi tiedotteessa.

Kiinteistöpalvelualan yleissitovan työehtosopimuksen piirissä on noin 70  000 työntekijää.


Kommentit (2)

  • KIINTEISTÖNHOITAJA

    Yrittääkö työnantajaliitto passittaa kaikki suomalaiset tämän ammatin taitajat pellolle, jotta saadaan halvempaa työvoimaa muualta. Sitä mistä en tietenkään voi sanoa, kaikki saa vetää omat johtopäätöksensä. Niinkuin viisas johtaja sanoi: tehdystä työstä maksetaan asiaankuuluva palkka.
    En tykkää!

  • Ari

    Pamilaiset vaatineet liikaa? Toivotaan että neuvottelut nytkähtävät eteenpäin ja sopu saadaan

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio