Matkailu

Pälkäneen kunta repäisee matkailutiedotteellaan: "Tinderin kautta voi löytää rinnalleen paikallisen matkaoppaan!" – Selvitimme, mistä on kyse

Noin 7 000 asukkaan Pälkäne Pirkanmaalla on julkaissut tavallisesta poikkeavan matkailutiedotteen. Kunta kertoo olevansa trendikkäin luontolomakohde, aktiivilomakohde ja perhelomakohde. Lisäksi kunta vinkkaa, että seuranhakusovellus Tinderistä voi löytyä oiva matkaopas.

Kuvakaappaus
Pälkäneen kunta repäisee matkailutiedotteellaan: "Tinderin kautta voi löytää rinnalleen paikallisen matkaoppaan!" – Selvitimme, mistä on kyse

Kuvakaappaus Visit Pälkäne -sivustolta.

Saara TunturiAamulehti

Yhteisöllistä matkustamista, Suomen suurin viinitila, strutsinlihaa, puussa nukkumista, rauniolinnat, erämetsät ja maissilabyrintti. Pirkanmaalla sijaitseva Pälkäneen kunta luettelee kesänähtävyyksiään ja -kohteita hengästyttävään tahtiin. Tämän lisäksi kunta kertoo olevansa Suomen trendikkäin lomakohde – kaikilla osa-alueilla.

Soitimme kunnan elinkeinojohtaja Jaana Koivistolle ja kysyimme, mistä tässä kaikessa on kyse.

Kerrotte verkkosivuillanne, että Pälkäne on Suomen trendikkäin lomakohde käytännössä kaikilla osa-alueilla. Aika mahtipontista.

–Pälkäneen matkailutarjonta on tosiaan valtavan monipuolista. Seuraamme tietysti matkailu-uutisia aktiivisesti ja havahduimme huomaamaan, että kaikki mitä matkailijat nyt etsivät, löytyy meiltä Pälkäneeltä.

Lähettämänne kesämatkailutiedotteen lopussa todetaan näin: ”Simultaanitulkkausta Pälkäneellä ei tarvita, mutta Tinderin kautta voi löytää rinnalleen paikallisen matkaoppaan!” Avaisitteko tätä?

–Pälkäne on kotimaan matkailukohde, jonne voi tulla vaikka ex-tempore päiväretkelle sen kummemmin suunnittelematta. Tinderistä matkailija voi löytää seurakseen matkaoppaan tai kahvittelukaverin, ehkä jopa romantiikkaakin. Pälkäneellehän voi myös muuttaa asumaan jos sydän jää tänne. Kunnalla on paljon hyviä tontteja myynnissä!

Kerrotte, että erityisesti bloggarit rakastuivat Pälkäneeseen viime kesänä. Mihin teissä rakastuttiin erityisesti?

–Visit Pälkäneen nettisivuilta pääsee lukemaan bloggareiden kokemuksia, joista välittyy varsinkin ihastus Pälkäneen kauneuteen ja lukuisiin perhematkailukohteisiin.

Kuinka paljon matkailijoita Pälkäneellä käy kesäisin?

–Tarkkaa tilastoa meillä ei ole käytössä, mutta Pälkäneen matkailu on ollut selkeästi noususuhdanteinen viime vuosina. Erityisesti muualta Pirkanmaalta tulevat matkailijat ovat huomanneet Pälkäneen laajan matkailutarjonnan.

Mikä on omasta mielestänne Pälkäneen ehdoton kesänähtävyys?

–Yhtä kohdetta on vaikea valita, kun kivaa nähtävää on niin paljon. Tänä kesänä aion kuitenkin käydä ainakin kauniin Kukkiajärven ympäristössä sekä tehdä makumatkan Laitikkalan Makukylän kohteisiin.


Kommentit (4)

  • Pälkäne

    .. On mökkipaikka. Kaupasta saa makkaraa ja kaljaa. Kylässä ei ole oikein mitään ravintolaa (jos aapiskukkoa ja pahaa ruokaa tekevää pitseriaa ei lasketa). Kiva kesäkahvila terasseineen ja lähiruokineen ois kiva.

  • Nimetön

    Kukas se kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse? Jos haluaa matkailijoita, on mainostettava ja viestittävä reippaasti. Jos matkailija ei tykkää mainoksista, menee sitten muualle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio