Linnan juhlat

Palaa Linnan juhlien säkenöivään tunnelmaan! Näin muotiasiantuntijat kommentoivat itsenäisyyspäivän upeimpia tyylejä

Printtejä ja metallinhohtoa. Nämä trendit nousivat esiin Linnan juhlissa. Palaa upeaan tunnelmaan Aamulehden muotiraadin kanssa.

Ossi Ahola / Joel Maisalmi
Palaa Linnan juhlien säkenöivään tunnelmaan! Näin muotiasiantuntijat kommentoivat itsenäisyyspäivän upeimpia tyylejä

Minttu Räikkönen, Alma, Jaana Pelkonen, Sofia Vikman ja Saana Kemppainen säväyttivät Linnan juhlassa itsenäisyyspäivänä.

Saara TunturiAamulehti

Linnan juhlat on juhlittu ja Suomen satavuotissyntymäpäivä sai arvoisensa huipentuman.

Linnassa nähtiin jälleen upeita asukokonaisuuksia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Aamulehden muotikommentaattorit, stylisti Niko Luostarinen ja hiusasiantuntija Joni Justander seurasivat kanssamme Linnan juhlien pukuloistoa. Illan aikana nähtiin niin metallinhohtoa kuin voimakkaita printtiyksityiskohtiakin, kuten tämän vuoden trendeihin kuuluukin.

Katso raadin 10 valintaa ja kuuntele perustelut:

 

Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Muotiasiantuntijat unohtivat kokonaan hienot korut, joita oli paljon esillä. Niistä kaikkein upein oli kyllä Kirsi Hyttisen puvun kaula-aukkoa myötäilevä hopeinen luomus. Uniikki ja erikoinen! Tästä haluaisi tietää lisää, mutta ketään ei kiinnosta, kun ei ole ns. julkkis.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio