Osuuspankin sovelluksessa vika, kirjautumaan ei pääse – verkkopankki toimii silti

Osuuspankin sovelluksessa vika, kirjautumaan ei pääse – verkkopankki toimii silti

OP:n mobiilipalveluissa havaittiin perjantai-iltana kirjautumishäiriö.

Saara TunturiAamulehti

Osuuspankin sovelluksessa on tekninen vika. Vika alkoi alkuillasta perjantaina. Sen kestosta ei ole vielä tietoa. Vikaa etsitään parhaillaan, Susanna Mäkinen Osuuspankin viestinnästä kertoo.

Käytännössä palveluun ei siis pääse matkapuhelimeen tai tablet-tietokoneeseen ladatun sovelluksen kautta.

Verkkopankin käyttö onnistuu normaalisti.

–Pahoittelemme häiriötä todella paljon. Häiriön kestosta ei ole vielä tietoa, Mäkinen sanoo.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    On aivan järjetöntä käydä nostamassa rahaa Citymarketin ottoautomaatista koilliskeskuksessa ja mennä prismaan ostoksille. Kertakokeilun jälkeen huomasin, että nordean kortti ei pelaa nostoautomaatissa. Taitaa tulla ylimääräistä palvelumaksua tästäkin nostoautomaatin kokeilusta vaikka en rahaa saanutkaan?

  • Nimetön

    Vikaa on kaikissa järjestelmissä. Yritin nostaa rahaa prisman ottoautomaatista. Kone vain ilmoitti: tapahtuma keskeytyi. Taitaa tulla isompi kuukausimaksu pankilta seuraavaksi kun käytin nostoautomaattia vaikka en saanutkaan raha nostettua?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio