Olli Polo kertoo, kuinka taistelu Valviraa vastaan jatkuu: "Uskon että monta soturia jatkaa tärkeää asiaa"

Olli Polo näkee uskottavuutensa palautuneen.

Juha Veli Jokinen
Olli Polo kertoo, kuinka taistelu Valviraa vastaan jatkuu: "Uskon että monta soturia jatkaa tärkeää asiaa"

Olli Polo on hoitanut Unesta-klinikalla kroonista väsymysoireyhtymää (CFS) sairastavia potilaita.

Enni MansikkamäkiAamulehti

Tamperelainen lääkäri ja unitutkija Olli Polo iloitsee Hämeenlinnan hallinto-oikeuden keskiviikkoisesta päätöksestä kumota Valviran vuonna 2015 antama varoitus. Varoitusta perusteltiin alun perin potilasturvallisuuden vaarantumisella, mutta hallinto-oikeuden mukaan käsittelyn aikana on tullut uutta tieteellistä selvitystä.

–Tämä palautti uskon oikeusjärjestelmän toimivuuteen Suomessa. Usko oli jo vähän aikaa kadoksissa. Nyt uskottavuuteni on palautumassa, Polo kommentoi uutista.

Asia palautuu uudelleen Valviran käsiteltäväksi. Syyskuun alussa Valvira päätti rajoittaa Polon toimintaa ja kielsi tätä hoitamasta potilaita yksityisklinikallaan. Vastaanotto pysyy silti kiinni, ellei Valvira muuta päätöstä Polon toiminnan rajoittamisesta.

–Sota ei yhtä miestä kaipaa. Toivon, ja uskon, että on monta muuta soturia, jotka jatkavat tätä tärkeää asiaa.

Olli Polo kertoo videolla, miten taistelu jatkuu:

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio