Pirkanmaa

Ojaan kaatunut tukkirekka hidastaa liikennettä kolmostiellä Parkanossa – Kuljettaja kuoli onnettomuudessa

Tukkirekan kuljettaja on kuollut liikenneonnettomuudessa Parkanossa. Hätäkeskus sai tiedon ulosajosta perjantaina kello 10.52.

Ojaan kaatunut tukkirekka hidastaa liikennettä kolmostiellä Parkanossa – Kuljettaja kuoli onnettomuudessa
Satu PeltolaAamulehti

Ojaan kaatunut tukkirekka hidastaa liikennettä kolmostiellä Parkanossa. Tarkempi onnettomuuspaikka on noin kaksi kilometriä Parkanosta etelän suuntaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 10.52.

Sisä-Suomen poliisin mukaan tukkirekan kuljettaja kuoli onnettomuudessa.

Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrottiin yhden aikaan iltapäivällä, että onnettomuuspaikalla on yksi ajokaista käytössä ja paikalla on liikenteenohjaus.

Paikalla olevan Aamulehden toimittajan Aulis Alatalon mukaan tienpinta on onnettomuuspaikan läheisyydessä erittäin liukas.

Aamulehti seuraa tilannetta.


Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Paavo

    Parkanon rekkaturma ajoin noin klo.11,15 ohi turmapaikan sitä ennen 500 metrin matkalla tuulilasi jäätyi täysin alijäähtyneestä vedestä,uskoisin että tie jäätyi hetkellisesti tosi liukkaaksi ja se tuli yllätyksenä mutkassa tukkirekalle.Voimia omaisille surun keskellä.

  • Nimetön

    Kiitos taas, Berner…….😡

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio