Pirkanmaa

Nokialla palaneen omakotitalon asukasta ei ole vielä tavoitettu – Palonsyyntutkinta alkamassa

Nokian Vikkulankujalla sijaitseva omakotitalo tuhoutui tulipalossa varhain tiistaiaamuna. Poliisi ja pelastuslaitos eivät ole toistaiseksi tavoittaneet kiinteistön omistajaa eikä talossa vuokralla ollutta henkilöä.

Tomi Vuokola / Aamulehti
Nokialla palaneen omakotitalon asukasta ei ole vielä tavoitettu – Palonsyyntutkinta alkamassa

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta kello 4.26. Ilmoituksen teki vastarannalla sijaitsevan hoitolaitoksen henkilökunta.

Satu PeltolaAamulehti

Nokian Vikkulankujalla sijaitseva omakotitalo tuhoutui tulipalossa varhain tiistaiaamuna. Ilmoituksen palosta teki vastarannalla sijaitsevan hoitolaitoksen työntekijät kello 4.26.

Pirkanmaan pelastuslaitos yritti tavoitella kiinteistön omistajaa heti palosta saamansa ilmoituksen jälkeen. Asian selvittely on nyt siirtynyt poliisille.

Asian tutkinnanjohtaja, Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Anssi Köykkä kertoi Aamulehdelle tiistaiaamuna kello 8.45, että kiinteistön omistajaa eikä talossa vuokralla ollutta henkilöä ole toistaiseksi tavoitettu.

Katso video palopaikalta:

 

Köykkä kertoo, että paikalla on jo poliiseja, mutta hän ei ole aivan varma, onko paikalla tällä hetkellä järjestyspoliisiin kuuluvia henkilöitä vai tutkijoita.

–Tutkijat aloittavat työnsä viimeistään silloin, kun jälkisammutustyöt on saatu päätökseen, Köykkä kertoo.

Köykän mukaan poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa siitä, aiheutuiko palosta henkilövahinkoja.

–Tämä asia on myös selvityksen alla, Köykkä lisää.

Aamulehti seuraa tilannetta.

Arttu Rantakärkkä / Maps4News
Palopaikka sijaitsee Vihnusjärven pohjoisrannalla.

Palopaikka sijaitsee Vihnusjärven pohjoisrannalla.

Päivitetty 5.12.2017 kello 11.42: Vaihdettu kuva ja lisätty video.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio