Naapuri Nokian kannabiskasvattamosta: – "En osannut yhtään epäillä, että taloon liittyy huumeita"

Poliisi on ottanut asunnosta kiinni kannabiksen kasvattamisesta ja myynnistä epäillyn miehen. Myös ostosta epäilty otettiin kiinni.

Naapuri Nokian kannabiskasvattamosta: – "En osannut yhtään epäillä, että taloon liittyy huumeita"

Kuvassa olevat kannabiskasvit eivät liity Harjuniityn tapaukseen.

Nokian Uutiset

Poliisin viime perjantaina ratsaama omakotitalo Nokian Harjuniityn Jyränmaankadulla on tavallinen omakotitalo. Poliisi löysi talosta kannabiskasvattamon ja muun muassa 12 miehenkorkuista kannabiskasvia.

Naapurustosta kerrotaan Nokian Uutisille, että talo oli ollut myytävänä viime vuonna ja se vuokrattiin keväällä kahdelle noin nelikymppiselle miehelle.

Miehet olivat kertoneet, että he olivat vuokranneet talon yhdessä, sillä molemmat olivat hiljattain eronneet.

–Pihalla miehiä näkyi harvoin. He kävivät tupakalla siellä, naapurustosta kerrotaan.

Ylimääräiset autot herättivät huomiota

Naapurustolle kannabiskasvattamon löytyminen tuli yllätyksenä.

–En osannut yhtään epäillä, että taloon liittyy huumeita. Välillä olin kyllä kiinnittänyt huomioita outoihin autoihin, joita oli parkissa talon edessä. Kerran töihin mennessä näytti siltä, että autoja oli hieman kauempana ikään kuin odottamassa, eräs silminnäkijä kertoo.

Joskus joku auto saattoi sahata kadulla edes takaisin etsimässä oikeaa osoitetta. Auto oli pysäytetty, ja sieltä oli kysytty, mikä kyseisen talon osoite on.

–Kaikenlaisia autoja siinä liikkui, myös uusia ja kalliimpia.

Ratsian jälkeen meni pari päivää ennen kuin ylimääräinen liikenne Jyränmaankadulla hiljeni.

Poliisi on kuulustellut kumpaakin miestä

Poliisi on kuulustellut molempia talossa asuvia miehiä epäiltynä huumausainerikoksesta.

–On vielä epäselvää, tuleeko tuomio kuitenkaan olemaan sama molempien kohdalla, tutkinnanjohtaja Anssi Köykkä Sisä-Suomen poliisista sanoo.

Aiemmin poliisi on kertonut ottaneensa asunnosta kiinni vain kasvattamisesta ja myynnistä epäillyn miehen sekä ostamisesta epäillyn. Nämä miehet ovat alustavasti tunnustaneet tekonsa.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

 • Sivistä ittenne

  ”Hävitään miljardi erimuotoisten kannabiksesta aiheutuvien sairauksien, kuten keuhkosyövän, hoidosta.”

  Kannabis ei aiheuta keuhkosyöpää.

  ”kannabiksen on aiemmin uskottu aiheuttavan syöpää. 10 000 tutkimuksen analyysissa todettiin todistusaineiston tämänkin väitteen puolesta olevan riittämätöntä.

  Raportin mukaan nykyinen tutkimustieto ei tue väitettä, että kannabis aiheuttaisi tyypillisesti tupakointiin liitettyjen syöpäsairauksien, kuten keuhko- ja aivosyövän kehittymistä.”

  https://tekniikanmaailma.fi/tiede-vastaa-kumpi-haitallisempaa-terveydelle-kannabis-vai-alkoholi/

 • Vexi

  50 vuotta jatkunut kieltolaki on joillekkin tahoille niin tuottavaa toimintaa korvamerkitsemättömien rahojen virratessa erilaisten maailma pelastuu järjestöjen taskuihin että kieltolaki pysyy voimassa vastakin.
  Meidän kansanedustajat ja muut päättäjät ovat sen verran vellihousuista porukkaa etteivät uskalla edes puhua asioista pelkäämättä tekevänsä poliittista itsemurhaa.
  Jatketaan siis edelleen perse edellä puuhun kapuamista ja muistakaa aina välillä lyödä sitä matalaa otsaa itsepintaisesti siihen suomalaiseen mäntyyn ettei vaan järki tulisi päähän.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet