Porissa yöllä kadonnut muistisairas nainen löytyi autotallista

Mies huomasi 71-vuotiaan naisen kadonneen yöllä kotoa

Maps4News
Porissa yöllä kadonnut muistisairas nainen löytyi autotallista
STTPori

Porissa kadonneeksi ilmoitettu 71-vuotias nainen löytyi parinsadan metrin päästä kotoaan autotallista kylmissään, mutta suhteellisen hyvävoimaisena.

–Hänestä tuli ilmoitus muutaman sadan metrin päästä kotoaan. Rouvashenkilö ilmoitti, että nainen oli hänen autotallissaan, kertoo komisario Kai Loukkaanhuhta Lounais-Suomen poliisista.

Löytynyt toimitettiin lääkärin tarkastukseen.

Kadonnut asuu yhdessä miehensä kanssa, joka huomasi katoamisen jo yöllä. Ilmoitus katoamisesta tuli aamuneljältä. Poliisi partioi yöstä asti.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät kadonnutta. Mukana oli Rajavartiolaitoksen helikopteri.

Asuinalue, jolta nainen katosi, sijaitsee lähellä merenrantaa Pihlavan keskuksesta luoteeseen.

Helikopterilla tarkkailtiin rantaviivaa.

Poliisi pyysi Meriporin alueen asukkaita tarkastamaan oman pihapiirinsä suojaisat paikat, joihin kadonnut on voinut hakeutua suojaan. Loukkaanhuhdan mukaan on tyypillistä, että kadonnut muistisairas löydetään tämänkaltaisesta paikasta, johon hän on hakeutunut tuulensuojaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio