Moottoripyöräilijä ajoi ohitustilanteessa kaiteeseen ja kuoli Jyväskylässä

Timo YlihärsiläAamulehti

Keski-ikäinen moottoripyöräilijä kuoli ohitustilanteen seurauksena perjantaina kuuden aikaan 9-tiellä kilometri Keljonkankaan risteyksestä Jyväskylän suuntaan.

Keski-ikäinen mies oli lähtenyt moottoripyörällään ohittamaan autoa. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan hän menetti moottoripyöränsä hallinnan ja törmäsi kaiteeseen.

Moottoripyörä syttyi törmäyksen yhteydessä palamaan. Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti ja häntä yritettiin elvyttää tapahtumapaikalla. Elvytyksestä huolimatta keski-ikäinen moottoripyöräilijä kuoli tapahtumapaikalla. Poliisi tutkii tapahtumien kulkua ja asiasta tiedotetaan lisää aikaisintaan huomenna.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio