Mies nousi autosta ja löi uhria kahdesti kasvoihin kebab-ravintolan edustalla Valkeakoskella

Arkisto
Mies nousi autosta ja löi uhria kahdesti kasvoihin kebab-ravintolan edustalla Valkeakoskella

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Heli KeskinenAlma Media, Valkeakoski

Valkeakosken poliisi tutkii epäiltyä pahoinpitelyä, joka tapahtui Valkeakosken keskustassa hieman iltayhdeksän jälkeen tiistaina. Välikohtaus sattui Siltakebabin edustalla Sääksmäentien alkupäässä.

Poliisin mukaan pahoinpitelyn uhrina oli 1990-luvun puolivälin tienoilla syntynyt mies, joka oli tapahtumahetkellä kävelemässä kadulla.

–Mies kertoi, että hänen vierelleen pysähtyi auto. Autosta nousi mies, joka löi uhria kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen epäilty lyöjä meni uudestaan autoon ja poistui paikalta, Valkeakosken poliisista kerrotaan.

Uhri oli tunnistanut lyöjän. Poliisin mukaan epäilty on syntynyt 1990-luvun lopulla. Tapauksella on silminnäkijöitä.

Pahoinpitelyn uhri sai vertavuotavan haavan silmäkulmaansa. Hänet kuljetettiin hoitoon Taysin Valkeakosken sairaalaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio