Tampere

Mies ei suostunut noudattamaan pysähtymiskäskyä ja kiihdytti pakoon – Koirapartio nappasi pakenijan talon takapihalta

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Enni Mansikkamäki / Maps4News
Mies ei suostunut noudattamaan pysähtymiskäskyä ja kiihdytti pakoon – Koirapartio nappasi pakenijan talon takapihalta

Näin miehen pakomatka eteni.

Enni MansikkamäkiAamulehti

Poliisi yritti pysäyttää henkilöautoa Sammon Valtatien ja Ali-Huikkaantien risteyksessä puoli kuuden aikaan keskiviikkoiltana. Kuljettaja ei kuitenkaan suostunut noudattamaan pysähtymiskäskyä, vaan lähti kiihdyttämään voimakkaasti poliisia pakoon.

Auto pysähtyi hieman alle kilometrin päässä Sarjantiellä, ja kuljettajana ollut mies pakeni paikalta juosten. Lopulta koirapoliisipartio sai miehen kiinni parinsadan metrin päästä talon takapihalta.

Vuonna 1998 syntynyt mies oli auton omistaja, mutta hänellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio