Mies ajoi päin punaisia valoja: autot hinauskuntoon riskeyskolarissa Tampereella

Tuija TammiAamulehti

Kaksi henkilöautoa kolaroi keskiviikkona Tampereella Sammonkadun ja Kaupinkadun risteyksessä. Nelikymppinen mies ajoi päin punaisia liikennevaloja Sammonkatua länteen kohti ajaessaan, kun samaan aikaan Kaupinkatua pohjoisen suuntaan risteykseen tuli alle 60-vuotias nainen.

Iltaviiden aikaan sattuneessa risteyskolarissa ei syntynyt henkilövahinkoja, mutta autot vaurioituivat hinauskuntoisiksi.

Kolaria tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Aamuyöllä liikenteessä huumekuski

Varhain torstaiaamuna kello neljän jälkeen poliisi pysäytti Tampereella Karhunkadulla henkilöautolla ajaneen miehen. 1980-luvulla syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Puhalluskoe osoitti nollaa, mutta alustavan huumetestin tulos oli positiivinen.

Ajo-oikeudeton mies vietiin verikokeisiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio