Pirkanmaa

Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin viime yönä kolmeen eri liiketilaan – Lounaskahvilan yrittäjä kertoo yön tapahtumista

Arttu Rantakärkkä / Maps4News
Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin viime yönä kolmeen eri liiketilaan – Lounaskahvilan yrittäjä kertoo yön tapahtumista

Maanantain ja tiistain välisenä yönä murtauduttiin useisiin kohteisiin Mänttä-Vilppulassa.

Ali Heikkilä, Jyrki PönkkäMänttä-Vilppula

Maanantain ja tiistain välillä sydänyöllä Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin tai yritettiin murtautua useisiin yrityksiin. Murtautujat kävivät Autosähkö Veljekset Selänpää / KarKaressa, Lounaskahvio 54:ssä sekä Vilppulan SEO:lla.

–On syytä epäillä, että tekijät ovat samat tai sitten on kyse todella huonosta tuurista, tutkinnanjohtaja Ari Rutanen kertoo.

Lounaskahvio 54:n yrittäjä Jani Rantanen kertoo, että noin kello kahden aikaan yöllä tuli hälytys ja paikalle saavuttaessa huomattiin, että takaoven rautaa oli yritetty vääntää auki, mutta se ei ollut onnistunut. Etuoven lasi oli rikottu ja ilmeisesti sieltä tultu sisään liikkeeseen. Saaliiksi oli saatu jonkin verran 5, 10 ja 20 sentin kolikoita, korkeintaan 10–20 euroa yhteensä.

SEO Vilppulassa oli käyty samana yönä, mutta mitään ei ole huomattu kadonneen.

–Pari laatikkoa huomasin huoltoasemalla olevan auki ja ihmettelin sitä. Eteisessä huomasin lasinsiruja tuulikaapissa ja sitten että tuulikaapin pieni ikkuna on rikki, kertoo Anu Havimäki.

Autosähkö Veljekset Selänpäälle oli myös yritetty murtautua.

–Nosto-oven ikkuna oli lyöty rikki, mutta sisään saakka murtautujat eivät tainneet päästä, ilmeisesti hälytyksen säikäyttäminä, kertoo Marko Hirvimäki, Veljekset Selänpään työntekijä.

Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin myös Hotelli Alexanderiin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Poliisi ei pysty tässä vaiheessa kommentoimaan, liittyykö maanantainen murto tiistain murtoihin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot virka-aikana numeroon 0295 448 176.


Kommentit (1)

  • Tomi

    Poliisin näkymättömyys Mäntässä on aiheuttanut paljon ”kurin höltymistä”. Täällä kaahataan, ei piitata liikennesäännöistä ja nyt viimeisimpänä nämä murrot. Mitä seuraavaksi?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio