Lumisade alkoi Pirkanmaalla: Varoitus erittäin huonosta ajokelistä annettu – Aamulehti seuraa Pirkanmaan liikennettä

Iltaan mennessä Pirkanmaalla voi tulla lunta jopa kymmenen senttimetriä.

Aamulehden arkisto
Lumisade alkoi Pirkanmaalla: Varoitus erittäin huonosta ajokelistä annettu – Aamulehti seuraa Pirkanmaan liikennettä

Yön aikana lämpötila nousee plussalle ja sateet alkavat tulla vetenä. Nopeasti lauhtuva sää jäädyttää tienpintoja. Arkistokuva.

Kati KalliosaariAamulehti

Lumisade on alkanut Pirkanmaalla iltapäivän paluuliikenneaikaan. Ainakin Länsi-Tampereella sataa tällä hetkellä jo paikoin sankasti. Lumentulon odotetaan voimistuvan iltaa kohti. Iltapäivän ja illan aikana voi tulla jopa kymmenen senttimetriä lunta.

Ilmatieteen laitos varoittaa, että ajokeli on osissa maata muuttumassa jopa erittäin huonoksi.

Perjantain vastaisena yönä sää alkaa lauhtua ja sateet tulevat vetenä. Yön aikana nopeasti lauhtuva sää myös jäädyttää tienpintoja. Liikenteessä saa siis olla tarkkana edelleen aamulla.

Video: Lumisade alkoi Tampereen Jankassa puoli viiden aikoihin

 

Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • -A-

    Ja yksi tärkeä ohje tähän vielä, koska se mm. poliisin mukaan ei ihmisillä mene jakeluun asti. Eli kun onnettomuuspaikalla vilkkuu siniset hälytysvalot, hiljennä vauhtia äläkä aiheuta auttajille vaaratilanteita!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio