Lontoon poliisi on pidättänyt suomalaismiehen terroristisen teon valmistelusta – otettiin kiinni Heathrow'n lentokentällä

Suomen kansalainen on pidätetty Britanniassa.

Markus Mäki/maps4news
Lontoon poliisi on pidättänyt suomalaismiehen terroristisen teon valmistelusta – otettiin kiinni Heathrow'n lentokentällä

Mies otettiin kiinni Lontoon Heathrow'n lentokentällä.

Jenna Keto-TokoiAamulehti

Britannian poliisi on pidättänyt Suomen kansalaisen epäiltynä terroristisen teon valmistelusta, tiedottaa Suur-Lontoon poliisi. Pidätetty mies on tiedotteen mukaan 29-vuotias. Hänet otettiin kiinni sunnuntaina 10. kesäkuuta, kun hän yritti vaihtaa lentoa Lontoon Heathrow'n lentokentällä myöhään illalla paikallista aikaa.

Poliisin mukaan pidätys ei liity miehen toimintaan lentokentällä.

Mies pidätettiin maanantaina ja häntä pidetään Lontoon poliisiasemalla. Miehestä annettiin tiistaina pidätysmääräys terrorismilain nojalla. Pidätysmääräys on voimassa sunnuntaihin eli 17. kesäkuuta saakka.

Asiasta kertoi ensin Helsingin Sanomat, jolle ulkoministeriö vahvisti asian.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Hyvä että passi on voimassa vain 5-vuotta. Näin varastetut, kadonneet ym poistuvat kierrosta nopeammin.

  • No jatkossa

    Suomalainen passi ei ole enää kunnioituksen tae, hankaloittaa liikkumista ulkomailla.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio