Rikos

Lielahden henkirikoksesta epäiltyä miestä on kuultu tiistain ja keskiviikon aikana – "Keskusteluyhteys luotu"

Poliisi on kuulustellut Lielahden henkirikoksesta epäiltyä miestä useaan otteeseen.

Alma Median arkisto
Lielahden henkirikoksesta epäiltyä miestä on kuultu tiistain ja keskiviikon aikana – "Keskusteluyhteys luotu"

Nainen asui Tampereen Lielahdessa, mistä hänet löydettiin kuolleena.

Jenna Keto-TokoiAamulehti

Poliisi tutkii Tampereen Lielahdessa tapahtunutta naisen kuolemaa henkirikoksena. Poliisi pidätti Nummelassa maanantai-iltana henkirikoksesta epäillyn miehen, jonka kuvan poliisi julkaisi alkuviikosta.

Tutkinnanjohtaja Ari Luoto sanoo, että miestä on kuultu poliisin toimesta tiistain ja keskiviikon aikana. Kuulustelut olivat parhaillaan keskiviikkona puolenpäivän aikaan kesken.

–Emme kommentoi vielä asiaa, koska tutkinta on vielä niin alkuvaiheessa. Voin sanoa, että keskusteluyhteys on kuitenkin luotu.

Luoto ei kommentoi tässä vaiheessa, onko tapauksesta muita epäiltyjä. Hän sanoo kuitenkin, että muitakaan tutkintalinjoja ei ole suljettu pois tässä vaiheessa.

Luoto ei kommentoi vielä myöskään sitä, kuinka henkirikos on tehty.

Mies pidätettiin poliisin mukaan maanantai-iltana Nummelasta. Jos mies halutaan pitää vangittuna vielä huomisesta eteenpäin, poliisin on toimitettava käräjille vangitsemisvaatimus viimeistään huomenna päivällä ennen kello kahtatoista.

Mies on kuolleena löytyneen naisen tuttu, sillä he olivat asuneet yhdessä. Mies oli kirjoilla naisen luona vielä ainakin heinäkuuhun asti. Nainen oli hakenut heinäkuun 2017 lopulla miehelle lähestymiskieltoa ja sai sen voimaan käräjäoikeuden päätöksellä elokuun alussa. Lähestymiskielto olisi ollut voimassa vuoden 2018 elokuuhun.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Mikä merkitys lähestymiskiellolla ylipäätään on?
    Sehän ei estä yhtään mitään.

  • Oho! Saako kommentoida?

    Miten saataisiin lähestymiskiellot toimiviksi? Tässä vitsituomioiden maassa ei varmasti tule kuuloonkaan sanktioida tuntuvasti heti, jos lähestymiskieltoa rikotaan?
    Tuntuva rahallinen korvaus tai häkki heilumaan!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio