Kuvat näyttävät Raaseporin onnettomuuden jäljet – Sisu-kuormuri täysin tuhoutunut

Raaseporin vakava tasoristeysturma on vaatinut neljä kuolonuhria. Onnettomuuspaikalta otetuista kuvista näkee, kuinka pahasti armeijan Sisu-auto on tuhoutunut.

Matti Matikainen
Kuvat näyttävät Raaseporin onnettomuuden jäljet – Sisu-kuormuri täysin tuhoutunut

Sisu-auto vaurioitui pahasti.

Jussi SaarinenAamulehti

Raaseporissa Uudellamaalla sattui aamukahdeksalta torstaina tasoristeysturma. Juna oli tulossa Karjaalta Hankoon, kun se törmäsi tasoristeyksessä autoon.

Tältä turmapaikalla näytti aamupäivällä kello 11:n jälkeen, katso video:

 

Onnettomuudessa on tämänhetkisten tietojen mukaan kuollut kolme varussotilasta ja yksi junan matkustaja.

Nyt ensimmäiset kuvat turmasta on julkaistu.

Matti Matikainen

Puolustusvoimien ajoneuvo on keskiraskas maastokuorma-auto Sisu A 2045, jota käytetään kuljetukseen. Se on tullut tutuksi monille varussotilaille asepalvelusaikana.

Kuvista näkee, kuinka täysin kuormuri on tuhoutunut.

Matti Matikainen

Onnettomuusjuna oli kiskobussi H 382. Kuvissa sen keula on vaurioitunut pahasti.

Kristoffer Nöjd / Västra Nyland
Tältä turmajuna näytti onnettomuuden jälkeen.

Tältä turmajuna näytti onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuusristeyksestä puuttuvat varoituslaitteet, kertoo Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin johtava asiantuntija Kirsi Pajunen. Pajusen mukaan kyseessä on Suomen mittakaavassa erittäin vakava onnettomuus.

Matti Matikainen
Matti Matikainen

Muokattu 26.10.2017: klo 13.37 termejä täsmennetty ja kuorma-auton malli korjattu.


Lue myös nämä


Kommentit (12)

  • Lohdutonta

    Kun katsoo junan olemattoman kokoisia valoja keulassa ja miettii, kuinka paljon lunta satoi pimeänä aamuna vaakatasossa ja olivatko junan valotkin lumen peitossa, niin ei voi kuin todeta, että mahdoton on ollut junaa havaita niin vaikeassa paikassa!!!!! Jos vielä kiireellisellä aikataululla on leiristä lähdetty, ei siinä varusmiehet paljon uskalla viivytellä, ettei tule sanomista ’herra päälliköiltä’=( Varoitusvalot jokaiseen tasoristeykseen Suomessa, sillä näitä onnettomuuksia sattuu aivan liikaa. Turhuuksiin menee rahaa Suomen valtiolla ja ihmisten turvallisuus kärsii maanteiden huonosta hoidosta! Voimia onnettomuudessa menehtyneiden läheisille ja ystäville, loukkaantuneille ja palveluksessa jatkaville varusmieskavereille suuressa surussanne ja erityisesti ajoneuvon kuskille toipumista tästä tapahtumasta❤️ Kosketti läheisesti, koska oma poika on Niinisalossa varusmiehenä kuskikoulutuksessa.

  • Nimetön

    Ei voi käsittää, miksi ei vartioimattomien tasoristeyksien kohdalla tietä tehdä radan alle. Ei paljon kustantaisi, mutta säästäisi kaikki ihmishenget.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio