Pirkanmaa

Kuorma-auton kuljettaja jäi lastulevykuorman puristamaksi varastoalueella Sastamalassa

Maps4News
Kuorma-auton kuljettaja jäi lastulevykuorman puristamaksi varastoalueella Sastamalassa

Kuorma-auton kuljettaja jäi lastulevykuorman ja lavan väliin puristuksiin Sastamalassa keskiviikkona iltapäivällä.

Jaana Kerola, Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Kuorma-auton kuljettaja jäi puristuksiin Vammaksentiellä sijaitsevalla varastoalueella keskiviikkona Sastamalassa. Kuljettaja oli purkamassa autonsa lastulevykuormaa varaston edustalla ja irrotti lastulevyjen ympäriltä kuormaliinan. Tällöin lastulevyt jostain syystä vyöryivät hänen päälleen ja hän jäi niiden ja kuorma-auton lavan seinämän väliin puristuksiin.

–Lava kyllä näytti olevan suorassa, mutta ilmeisesti lastulevypino oli kuitenkin hieman vinossa, koska levyt luisuivat kuljettajan päälle, arvioi Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jari Suokonautio.

Suokonaution mukaan lastulevykuorma painoi muutaman sata kiloa.

Kuljettaja pystyi itse hälyttämään apua. Pirkanmaan pelastuslaitoksen palopelastajat purkivat levyt yksi kerrallaan pois ja vapauttivat miehen ahdingosta.

Mies loukkaantui tapaturmassa, mutta pysyi tajuissaan. Hänet kuljetettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Hälytys tuli kello 15.38.

Korjaus 12.7. kello 17.19: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että onnettomuus sattui Patria Land Systemsin tuotantolaitoksen varastolla. Patria ei enää omista kyseisiä varastotiloja.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio