Rikos

Joensuun öisestä puukotuksesta lisätietoja: kaikkien uhrien vammat erittäin vakavat, yksi haavoittuneista tilanteeseen puuttunut vahtimestari

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikalta ja pyytää myös mahdollisia uhreja ilmoittautumaan poliisille.

Maps4News
Joensuun öisestä puukotuksesta lisätietoja: kaikkien uhrien vammat erittäin vakavat, yksi haavoittuneista tilanteeseen puuttunut vahtimestari
Jari Himanen, Anna Egutkina

Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintola Ilonassa on torstain ja perjantain välisenä yönä puukotettu useita henkilöitä.

Poliisin mennessä paikalle heille selvisi, että ravintolassa oli tapahtunut välikohtaus, jonka yhteydessä ainakin kolmea henkilöä on puukotettu. Yksi uhreista oli tilanteeseen väliin mennyt ravintolan vahtimestari. Kaikkien uhrien vammat ovat erittäin vakavat.

Tekijöitä on kaksi ja he ehtivät paeta paikalta Joensuun Ruutukaavalta juosten etelään päin. Molemmat paenneet ovat noin 175–180 senttimetriä pitkiä. Toinen etsityistä henkilöistä on hoikka ja hänellä on siilitukka. Hänellä oli yllään valkoinen t-paita, farkkushortsit ja tennarit.

Toinen paikalta paenneista on ruumiinrakenteeltaan hieman tukevampi. Hänellä oli yllään vihreä kauluspaita, lippalakki, tummat polvipituiset housut ja tennarit. Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikalta.

Tapahtumaan liittyen uhreja saattaa olla myös enemmän kuin poliisilla tällä hetkessä on tiedossa, joten poliisi pyytää myös heitä ilmoittautumaan poliisille mahdollisimman pian.

Kaikki tiedot ja havainnot asiasta pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisille puh. 0295 456 461.

Päivitetty 13.7. klo 9.14: Päivitetty uusia tietoja puukotuksesta.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Autofocus

    On erikoista, että vaikka mm Ylen nettiuutisten mukaan etsityistä miehistä on turvakamerakuvaa, sitä ei mikään uutismedia julkaise. Sen sijaan kuvataan vaatetteita, joita puukottajat voivat helposti vaihtaa ja hävittää jo pakomatkallaan. Nuo rikolliset saataisiin kiinni todennäköisesti nopeammin, jos tässä julkaistujen tuntomerkkien lisäksi netissä julkaistaisiin noita turvakamerakuvia. Jos kuvissa esiintyy ulkopuolisia, joiden henkilöllisyys tulee salata, voidaan heidän kasvonsa helposti sumentaa valokuvista ja videotallenteista.

  • Ei tullut uutena

    Joensuun katu kuvaa katselleena ei yllättänyt. Rannat notkuu juoppoja ja narkkareita päivisin. Turisti ihmettelee. Poliisia ei näy missään. Sitten kun soitat eivät tule ollenkaan paikalle. Tv poliisissa homma toimii olevinaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio