Kolme autoa kolaroi Kokkolassa: mukana seitsemän henkilöä, joista kolme lapsia – "Siinä oli onni onnettomuudessa"

Kolme autoa kolaroi Kokkolassa: mukana seitsemän henkilöä, joista kolme lapsia – "Siinä oli onni onnettomuudessa"
STTKokkola

Kokkolassa sattui perjantaina puolenpäivän jälkeen kolmen auton kolari, jossa kukaan ei kuitenkaan saanut vakavia vammoja.

–  Siinä oli onni onnettomuudessa. Viisi ihmistä vietiin lääkäriin tarkistettavaksi, mutta merkittäviä vammoja ei aiheutunut, kertoi rikoskomisario Jari-Matti Marttala.

Kolari sattui kääntymistilanteessa valtatie kahdeksan ja valtatie 28:n risteyksessä. Marttalan mukaan kääntymässä ollut pakettiauto kääntyi suoraan vastaantulleen auton eteen. Paikalla oli 80 kilometrin nopeusrajoitus.

–  Kolaroineet autot osuivat vielä kolmanteen autoon risteysalueella. Ajoneuvoissa oli yhteensä seitsemän ihmistä, joista kolme lapsia.

Onnettomuuden syytä tutkitaan. Pakettiauton kuljettajaa epäillään tällä tietoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio