Pirkanmaa

Kevätyö teetti paljon rötöksiä: Miehet ajelivat kortitta Tampereella ja Nokialla

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Lauantain ja sunnuntain välinen yö teetti paljon rötöksiä Pirkanmaalla: poliisilla oli kaikkiaan 247 tehtävää Pirkanmaalla. Häiriöpäihtymyksen takia poliisi otti kiinni 6 henkilöä.

Parikymppinen mies ajoi ilman ajokorttia Tampereen Lemminkäisenkadulla sunnuntaiyönä kello yhden jälkeen. Hän on ajanut ilman ajo-oikeutta yli kymmenen kertaa vuoden sisällä. Kun poliisi tarkasti miehen, hänen taskustaan löytyi ampuma-aseen patruunoita. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.

1960-luvulla syntynyttä miestä epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta Tampereen Tesomalla sijaitsevassa ravintolassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahden aikaan.. Asiakas ei suostunut poistumaan ravintolasta ja kun järjestyksenvalvoja poisti häntä, hän vastusteli tätä läpsäisemällä tätä ylävartaloon.

Kolmekymppistä miestä epäillään auton ajamisesta kortitta sekä törkeästä rattijuopumuksesta Nokian Tuuliharjunkadulla. Poliisipartio pysäytti miehen kello 3.40 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tarkkuusalkometrikokeen tulos näytti 0.60 mg/l. Mies jäi kiinni kortitta ajosta jo 15. kerran vuoden aikana.

Nokian Rounionkadulla aamuyöllä pakettiautoa kuljettanutta parikymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta. Mies puhalsi alkometriin 0.73 promillea. Lisäksi ilmeni, että hän on ajokiellossa.

Pahoinpitely Mäntässä

Poliisipartio hälytettiin pahoinpitelyepäilyn vuoksi Mänttä-Vilppulaan Mäntän keskustassa sijaitsevaan ravintolaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahden aikaan. 1980-luvulla syntynyttä miestä oli lyöty tuopilla päähän. Miehen päästä valui runsaasti verta.

Poliisipartio meni paikalle ja antoi uhrille ensiapua ja ambulanssi toimitti hänet ensiapuun. Pahoinpitelystä epäilty oli poistunut paikalta, mutta hänen henkilöllisyytensä saatiin selville.

Häntä epäillään lisäksi järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Mies oli ennen poistumistaan käynyt kiinni järjestyksenvalvojaan, joka oli ollut selvittämässä toista nujakkaa ravintolan toisella puolella. Järjestyksenvalvoja oli tässä yhteydessä loukannut jalkansa.

Mänttä-Vilppulassa Seppälän puistotiellä poliisipartio kirjoitti sakkomääräyksen hieman yli 20-vuotiaalle miehelle liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennerikkomuksesta. Mies kiihdytti lauantaina iltakymmenen aikaan autollaan taajamassa 40 kilometrin nopeusrajoitusalueella 70 kilometriin tunnissa. Tieosuudella liikkui ihmisiä ja ajoneuvoja.

Lisäksi kuljettaja ajoi tarpeettomasti ja häiritsevästi taajamassa niin, että ohitti tarkastuspisteen neljä kertaa kuuden minuutin sisällä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio