Ketjukolarissa osallisena 8 ihmistä – tilanteen läpi ajaneesta autosta kuvattu video näyttää lähietäisyydeltä onnettomuuspaikan

Neljässä autossa oli yhteensä kahdeksan ihmistä, joista yksi loukkaantui lievästi.

Joonatan Lamminpohja
Ketjukolarissa osallisena 8 ihmistä – tilanteen läpi ajaneesta autosta kuvattu video näyttää lähietäisyydeltä onnettomuuspaikan

Onnettomuus sattui ohitustiellä lähellä Lahdesjärven liittymää.

Essi LehtoAamulehti

Tampereen ohitustiellä sattui sunnuntai-iltana ketjukolari. Päivystävä palomestari Johannes Valkama Pirkanmaan pelastuslaitokselta ei osannut tuoreeltaan arvioida, mikä kolariin oli johtanut.

Video näyttää lähietäisyydeltä onnettomuuspaikan:

 

Hän kertoo, että onnettomuusautoissa oli kaikkiaan kahdeksan ihmistä, kahdessa kolme ja kahdessa yksi. Kaikki neljä autoa olivat matkalla Jyväskylän suuntaan.

Valkaman mukaan kaikki onnettomuudessa osallisena olleet tarkastettiin tapahtumapaikalla. Yksi heistä loukkaantui lievästi, ja hänet kuljetettiin jatkohoitoon sairaalaan. Valkama ei tiennyt, minkä ikäinen loukkaantunut oli, mutta kertoi tämän olevan aikuinen.

Tamperelainen Julia Pihkanen oli isänsä kyydissä, kun tämä ajoi pian kolarin jälkeen onnettomuuspaikan ohi.

–Tuli aika yllättäen se, että toinen kaista olikin suljettu. Tiellä oli kyllä todella liukasta. Kun isä yritti jarruttaa, auto vain luisui eteenpäin.

Toiselta videolta näkyy onnettomuuspaikan kokonaistilanne laajemmin:

 


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimellinen

    Samaan aikaa tuosta ajelin eikä minulla ollut mitään ongelmia jotka olisi johtuneet tieolosuhteista. En tosin ajanut sataa kymmenen metrin päässä edelläajavasta poukkoillen kaistalta toiselle kuten eräät. Joittenkuitten vaan pitäsi pysytellä poissa auton ratista.

  • Normaalijärkinen ihminen

    Jospa joku lakiviisaampi voisi laittaa lakiehdotuksen vireille jotta päästään eroon näistä onnettomuupaikkakuvien ja videoiden lkuvaamisesta ja levityksestä. Tulisin kannattamaan ehdotusta. 49998 muuta tarvitaan sen jälkeen. Saataneen helposti kasaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio