Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Suomen Keskustanuorten valtuuskunta on hyväksynyt Pirkanmaan Keskustanuorten tekemän aloitteen, jonka mukaan bordellit on laillistettava Suomessa. Aloitteen tavoitteena on parantaa seksityöläisten työoloja ja turvallisuutta sekä poistaa ihmiskaupan haittoja.

Nykyinen lainsäädäntö edellyttää, että seksin myyntiin tapahtuu joko myyjän tai ostajan asunnossa, tai muutoin kyse on laittomasta parituksesta.

Pirkanmaan keskustanuorten mielestä tämä muodostaa merkittävän turvallisuusriskin seksin myyjälle, sillä tilat ovat yksityisiä eikä niissä ole mahdollista järjestää riittävää valvontaa,

Aloitteessa edellytetään säännöllisiä terveystarkastuksia bordellien työntekijöille. Niiden merkitystä korostetaan seksitautien leviämistä ehkäisevänä tekijänä. Laillisessa bordellissa myös asiakkaiden olisi todennettava taudittomuutensa.

Pirkanmaan Keskustanuoret vaatii myös reseptilääkkeiden omavastuun pienentämistä, toimenpiteitä sinkkujen hyvinvoinnin eteen ja avaruuspoliittisen linjapaperin laatimista järjestölle.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Taulukaupasta seksikauppaan. Näin se kepun kehitys etenee ja voitot kasvavat.

  • Pikkasen vain erimieltä

    Bordellit ovat nykypäivää, vähän joka puolella maailmaa,miksei myös Suomeenkin.
    Lääkkeiden omavastuut, ovat taas monelle se juttu, miksi niitä voidaan ostaa säännöllisesti.
    Avaruuspolitiikka menee minulla jo sitten raketti-tieteen puolelle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio