tampere

Kannen ja areenan työt voivat alkaa jo 25. syyskuuta – paalutusta ja iskuvasarointia on luvassa ikäviin aikoihin

Studio Libeskind
Kannen ja areenan työt voivat alkaa jo 25. syyskuuta – paalutusta ja iskuvasarointia on luvassa ikäviin aikoihin

Kannen ja areenaan rakennustöihin liittyen on tehty meluilmoitus.

Heidi PesonenAamulehti

Tampereen Kansi ja areena -hanke on käynnistymässä. Kreate Oy on tehnyt meluilmoituksen hankkeeseen liittyvästä paalutuksesta ja iskuvasaroinnista Tampereen ratapihalla, Sorin sillan eteläpuolella.

Työ suoritetaan meluilmoituksen mukaan 25. syyskuuta 2017 alkaen.

Yksikön johtaja Sami Rantala Kreate Oy:stä ei ota kantaa siihen, alkavatko työt todella heti 25.9.

–Ne ovat SRV:n ja kaupungin päätöksiä. Valmisteluissa on nyt varauduttu siihen, että mikäli päätös tulee nopeastikin, niin lupavalmiudet ovat olemassa, Rantala sanoo.

Työajat ovat arkisin kello 07–20 sekä tarvittaessa kello 20–06. Lisäksi työtä tehdään tilapäisesti lauantaisin kello 19–07 ja sunnuntaina kello 21–06 välisenä aikana.

–Töitä on tehtävä raideliikenteen ehdoilla, ja junien on kuljettava aikataulun mukaan. Se ajoittaa töitä väkisinkin yöaikaan, jolloin junaliikenne on hiljaisempaa. Työsuunnittelu on sen verran alkuvaiheessa, että tarkkaan ei pysty sanomaan, paljonko töitä tehdään öisin, mutta se yritetään minimoida, Rantala sanoo.

Ympäristönsuojelupäällikkö on hyväksynyt häiritsevästä, tilapäisestä melusta tehdyn ilmoituksen.

Korjaus 13.9.2017 kello 14.33: Täsmennetty otsikkoa, työt voivat alkaa 25. syyskuuta. Aiemmin otsikossa luki, että työt alkaisivat tuolloin.


Lue myös nämä


Kommentit (16)

  • Jorge

    Luulenpa, että työkoneet eivät mahdu junien kanssa samalle työmaalle..

  • Nimetön

    Ihan kamala oli asua tuossa jo uuden kauppakeskuksen rakentamisen aikaan. Mietin jo silloin, että muutto on edessä kun areenan rakennus alkaa. Onneksi muutin jo aiemmin. Ilmaiseksi voisin asua, mutta en muuten.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio