Pirkanmaa

Kannabiskasvattamo paljastui Ylöjärvellä – Ulkovarasto kätki sisäänsä ison viljelmän

Sisä-Suomen poliisi paljasti kannabiskasvattamon Ylöjärven Kurussa maanantaina 15. tammikuuta.

Kannabiskasvattamo paljastui Ylöjärvellä – Ulkovarasto kätki sisäänsä ison viljelmän
Satu PeltolaAamulehti

Sisä-Suomen poliisi paljasti Ylöjärven Kurussa sijainneen kannabiskasvattamon maanantaina 15. tammikuuta.

Sisä-Suomen poliisin rikosylikomisario Arto Niemelä kertoo, että kasvattamo paljastui haja-asutusalueella sijaitsevasta ulkovarastosta.

–Paikalta löytyi noin kaksikymmentä kasvia. Osa kasveista oli niin isoja, että ne olivat varmasti tuottaneetkin jotain, Niemelä kertoo.

Lisäksi paikalta löytyi myös valmista marihuanaa.

–Tutkinta on vasta alkuvaiheessa, joten en kommentoi, minkä verran valmista marihuanaa on paikalta takavarikoitu, mutta mistään isosta määrästä ei ole kyse, Niemelä sanoo.

Tutkinnallisiin syihin vedoten Niemelä ei kommentoi myöskään sitä, kuinka kasvattamo paljastui ja missä se tarkemmin sijaitsi.…

Kotikasvattamoita paljastuu yhä useammin

Niemelän mukaan kotikasvattamot paljastuvat yleensä siten, että poliisi saa ilmoituksen ulkopuolisten havaintojen perusteella ja asiaa lähdetään tätä kautta selvittämään.

–Vaikka tässä tapauksessa kannabiskasveja takavarikoitiinkin keskimääräistä enemmän, ovat vastaavanlaiset tapaukset lisääntyneet. Poliisilla on kotikasvattamoihin liittyviä juttuja tutkinnassa vähän väliä. Nykypäivänä ei voida puhua enää harvinaisesta ilmiöstä, Niemelä kertoo.

Niemelän mukaan takavarikoissa löytyy keskimäärin noin 3–5 kannabiskasvia.


Kommentit (16)

  • Hola!

    Täällä Espanjassa saa kasvattaa omaan käyttöön, mutta ei myydä, eikä ostaa.

  • Leffe

    Noiden kasvattamoiden ratsaaminen on täyttä ajanhukkaa, joka vie vain poliisin resursseja. Uusia kasvattamoita kasvaa kuin sieniä sateella, joten tuo on aika loputon suo.

    Puhutaan kuitenkin aineesta, jonka laillistamisesta tullaan puhumaan myös Suomessa seuraavan viiden vuoden sisään ihan tosissaan, joten olisiko aika siirtää ne intressit johonkin muuhun?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio