Kalevan entinen päätoimittaja siirtyy Naton viestintäkeskukseen – "Tarjous yllätti"

Alma Median arkisto
Kalevan entinen päätoimittaja siirtyy Naton viestintäkeskukseen – "Tarjous yllätti"

Markku Mantila on toiminut muun muassa Kalevan päätoimittajana ja valtioneuvoston viestintäjohtajana.

Tatu AiroAamulehti

Kalevan entinen päätoimittaja Markku Mantila on nimitetty yksikönpäälliköksi Latvian Riiassa sijaitsevaan Naton strategisen viestinnän osaamiskeskukseen. Mantila aloittaa tutkimuksesta ja kehityksestä vastaavan yksikön päällikkönä elokuussa. Tällä hetkellä Mantila toimii perustamassaan viestintäyrityksessä Commanti Oy:ssä.

Naton strategisen viestinnän osaamiskeskus ei kuulu Naton komentorakenteeseen eikä saa siltä rahoitusta. Kyseessä on itsenäinen asiantuntijaelin, jonka toiminnassa Suomi on ollut mukana alusta asti. Mantilan edeltäjä tehtävässä oli tohtori Antti Sillanpää.

–Tarjous siirtyä Riikaan yllätti. Olin sitoutunut omaan yritykseeni. Tällainen tilaisuus tulee vain kerran elämässä. Työpaikka ja tehtävä juuri tässä kansainvälisessä työpaikassa ovat hyvin kiinnostavia, Mantila sanoo.

Yksikönpäällikön tehtävä on aluksi kaksivuotinen, mutta sopimukseen sisältyy mahdollisuus jatkosta.

Mantila on työskennellyt aikaisemmin myös muun muassa valtioneuvoston viestintäjohtajana.


Kommentit (2)

  • Ville

    Kun tarpeeksi papukaijamaisesti toistelee, niin ovet on auki minne vaan. Varainki media-kentällä.

  • Nimetön

    NATO=North Atlantic Terrorist Organisation

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio