Pirkanmaa

Kalastusreissu oli päättyä ikävästi Toijalassa: Sähkömoottori sammui ja veneen pohjalle kertyi vettä

Enni MansikkamäkiAamulehti

Kalastajalle oli käydä köpelösti tiistai-iltana Toijalassa. Noin 30-vuotias mies oli lähtenyt kalaan Makkaraselälle, kun veneen sähkömoottori oli yllättäen sammunut noin 400 metrin päässä rannasta.

Veneessä ei ollut airoja, vaan pelkästään mela ja kalastustarvikkeita. Mies soitti hätäkeskukseen epäillessään veneen vuotavan, sillä veneen pohjalla oli vettä.

Päivystävä palomestari Kimmo Perolahti Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoo, että kalastaja otettiin palokunnan veneen kyytiin, ja hänen veneensä hinattiin rantaan.

–Onneksi ei ollut kovempi tuuli, sillä muuten vene olisi voinut lähteä ajelehtimaan.


Kommentit (2)

  • Heikki K

    Makkaran selkä on sen verran pieni, että melalla veneen olisi voinut ohjata minne haluaa. Jos olisi ollut tuuli, se olisi vienyt veneen rantaan, jonnekin. Veneessä olisi hyvä olla äyskärikin.

  • Nimetön

    Ei kovin kokenut kalamies kun ei tajunnut että airot täytyy aina olla mukana. Ja liivit.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio