Kaksi sairaalaan Ylöjärven kolarista – Onnettomuudessa osallisina rekka, pakettiauto ja maastoauto

Arttu Rantakärkkä / Maps4News
Kaksi sairaalaan Ylöjärven kolarista – Onnettomuudessa osallisina rekka, pakettiauto ja maastoauto

Onnettomuus tapahtui Ylöjärven Shellin lähellä.

Sari RautanenAamulehti

Ylöjärvellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa on loukkaantunut kaksi ihmistä. Valtatie 3:lla Ylöjärven Shellin tuntumassa tapahtuneessa onnettomuudessa oli osallisena kolme autoa. Onnettomuus sattui noin kello 15 torstaina.

Pelastuslaitoksen mukaan Soppeentien suunnasta ajanut maastoauto törmäsi Vaasantien ja Soppeentien risteyksessä Tampereen suunnasta ajaneen rekan kanssa. Paloesimies Matti Syrjä kertoo, että tämän jälkeen maastoauto kimposi Vaasan suunnasta ajaneen pakettiauton keulaan.

–Maastoauto ikään kuin heittäytyi siihen pakettiauton nokkaan, mutta maastoautoon tulleet vauriot johtuivat rekan kanssa törmäämisestä.

Pakettiauton ja maastoauton kuljettajat joutuivat sairaalahoitoon, mutta vammat eivät ole Syrjän mukaan vakavia. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Autoissa ei ollut matkustajia.

Rekka ja maastoauto jouduttiin hinaamaan paikalta.

–Pakettiauto nilkutti omin jaloin huoltoaseman pihaan.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Risteyksen liikennevaloja korjattiin tapahtumahetkellä, eivätkä ne olleet toiminnassa.

Tiehallinnon liikennekeskuksen mukaan yksi Vaasan suuntaan vievä kaista on suljettu onnettomuuden takia. Myös kääntyminen Vaasan suunnasta Vanhalle Vaasantielle on estynyt. Poliisi ohjaa liikennettä, joka pääsee kulkemaan onnettomuuspaikan ohi.

Kolmostiellä Ylöjärvellä on sattunut liikenneonnettomuus. Tarkempi onnettomuuspaikka on Ylöjärven Shellin tuntumassa Vaasantien, Vanhan Vaasantien ja Soppeentien risteyksessä.

Yksi Vaasan suuntaan vievä kaista suljettiin onnettomuuden takia. Nyt tietä pääsee jo kulkemaan normaalisti.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Liikennevalot ovat olleet pimeänä jo monta päivää, mikä korjauksessa kestää? Kyseessä on todella vilkas risteys. Liikenneturvallisuutta oli ilmeisesti yritetty lisätä tilapäisillä nopeusrajoituksilla, mutta ei taida moneenkaan kuskiin tehota.

  • Useasti ohi ajanut

    Kyllä tuossakohtaa liikennevaloja korjaavan Destian tulisi katsoa peiliin. Olivat pysäköineet kuorma-auton siten ettei Soppeentieltä tulevalla ole mitään mahdollisuutta nähdä Vaasan suunnasta tulevia.
    Itse ohitin tuon kuorma-auton kerran ja päätin etten toista kertaa riskeeraa henkeäni. Auto piti ajaa risteävälle kaistalle ennenkuin näkyi vasemmalle.
    Toivottavasti viranomaiset huomioivat tämän tutkiessaan kolaria.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio