Pirkanmaa

Kaksi ilman ajo-oikeutta ajanutta pysäytettiin peräjälkeen Nokian valtatiellä itsenäisyyspäivänä

Kaksi ilman ajo-oikeutta ajanutta pysäytettiin peräjälkeen Nokian valtatiellä itsenäisyyspäivänä

Molemmat kuljettajat jäivät kiinni Nokian valtatiellä puoli yhdeksältä.

Satu PeltolaAamulehti

Poliisi pysäytti kaksi ilman korttia ajanutta autoilijaa Nokialla Nokian valtatiellä puoli yhdeksän aikaan keskiviikkoiltana.

Toinen pysäytetyistä kuljettajista oli 90-luvulla syntynyt mies, joka puhalsi lisäksi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat.

Toinen pysäytetyistä oli 80-luvulla syntynyt nainen, joka oli liikkeellä liikennekäytöstä poistetulla ajoneuvolla. Nainen ei ollut ensimmäistä kertaa liikkeellä ilman ajo-oikeutta, sillä tämä oli vuoden sisällä yhdeksästoista kerta, kun nainen jäi kiinni ajo-oikeudetta ajosta.

Poliisin tiedotteen mukaan molemmat henkilöt pysäytettiin kello 20.30.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio