Huittisissa nokkakolari – Kaksi loukkaantui vakavasti

Arttu Rantakärkkä / Maps4News
Huittisissa nokkakolari – Kaksi loukkaantui vakavasti
Sari RautanenAamulehti, STT

Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti kahden henkilöauton onnettomuudessa Huittisissa Satakunnassa torstaina alkuillasta. Lisäksi kolmas ihminen loukkaantui lievästi.

Onnettomuus tapahtui Turuntiellä kello viiden jälkeen iltapäivällä. Pelastuslaitoksen mukaan toisessa autossa oli kuljettaja ja toisessa kuljettaja sekä yksi matkustaja.

Autot olivat matkalla vastakkaisiin suuntiin, ja ne törmäsivät ajokaistalla. Päivystävä palomestari kuvaili keliä huonoksi, sillä tiellä oli loskaa ja lunta ja ilmassa jäätävää tihkua ja lunta.

Tie oli onnettomuuden jälkeen poikki noin tunnin ajan raivaustöiden vuoksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio