Presidentinvaalit

"Kaipaan yksinkertaista elämää ja pelkistettyjä asioita" – Jäikö Tampereen presidentinvaalitentti väliin? Katso tästä koko keskustelu

Eriika Ahopelto
"Kaipaan yksinkertaista elämää ja pelkistettyjä asioita" – Jäikö Tampereen presidentinvaalitentti väliin? Katso tästä koko keskustelu

Presidentinvaaliehdokkaat avasivat Aamulehden ja Ylen vaalitentissä myös henkilökohtaisia tuntojaan muun muassa arvoistaan ja kuvasivat, millaisessa tilanteessa pitäisivät kansakunnalle merkittävän julkisen puheen.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

–Kaipaan yksinkertaista elämää ja pelkistettyjä asioita. Haluan arvostaa lähellä olevia ihmisiä sellaisina kuin ovat.

–Materialismi rikkoo sekä luonnon että ihmisen. Pitää nojautua enemmän hengellisiin ja yhteisöllisiin arvoihin.

–Tärkeintä on luottamus. Ellei olisi luottamusta, mitä sitten olisi. Se olisi toinen toisen kyräilyä.

–Sinulla on vapaus olla mieltä ja vapaus puhua.

Näin presidenttiehdokkaat kuvasivat arvojaan Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentissä Tampereella perjantaina. Katso videolta, keiden arvoja yllä olevat sitaatit ovat ja millainen olisi se tilanne, jossa ehdokkaat presidenttinä pitäisivät kansakunnalle merkittävän puheen.

Jäikö presidentinvaalitentti väliin? Näet koko keskustelun tästä:

 

Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Siinä piti olla presidentin vaaliin liittyvä keskustelu. Videolla kuitenkin jauhetaan jotain viime vuosituhannen sotajuttua ajalta, jolloin nuoremmat eläkeläiset eivät vielä olleet syntyneekään.

  • Tampere on omanlaisensa

    Tämä ei ollut debatti vaan tupailta, ihan hauska sellainen. Yllätyin positiivisesti, vakavaa asiaa rennosti, hyvä tason valinta.
    Katsoin suorana televisiosta kotisohvalta Yle Areenasta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio