Pirkanmaa

Kadonnutta opiskelijaa etsitään kodin lähimaastosta: "Jos tänään ei löydy, huomenna kutsutaan mukaan koirat ja Vapepa"

Valkeakosken Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijan etsinnöissä keskitytään erityisesti kahteen alueeseen.

Heli Keskinen
Kadonnutta opiskelijaa etsitään kodin lähimaastosta: "Jos tänään ei löydy, huomenna kutsutaan mukaan koirat ja Vapepa"

Kadonnut opiskelija asuu Pistetaloissa, jotka ovat Lotilanjärven rannalla Lempääläntien varressa.

Heli KeskinenValkeakoski

Kadonneen opiskelijan etsinnät jatkuvat Valkeakoskella. Vietnamilainen 21-vuotias Chong Hau Doan poistui kotoaan yöllä puolitoista viikkoa sitten lauantaina.

Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun Valkeakosken yksikössä opiskelevaa Doania on etsitty viime päivinä sekä hänen nykyisen että aiemman asuntonsa lähialueilta. Lisäksi poliisi on käynyt oppilaitoksella ja puhuttanut Doanin tuttuja.

–Hänen asuntonsa on tarkastettu, samoin kaikki kerrostalon yhteiset tilat varastoineen. Olemme juuri nyt menossa jatkamaan maastoetsintöjä lähialueella, kertoo vanhempi konstaapeli Tero Mettälä.

-
Kadonnut Chong Hau Doan on poliisin tietojen mukaan asunut Suomessa muutamia vuosia.

Kadonnut Chong Hau Doan on poliisin tietojen mukaan asunut Suomessa muutamia vuosia.

Etsinnät suuntautuivat tänään maanantaina Doanin asunnon viereisen Lotilanjärven rannoille sekä lähimetsiköihin.

–Etsinnät päättyivät tuloksettomina. Jatkamme huomenna, jos saamme mukaan koiran. Etsintöihin kutsutaan myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa, Mettälä sanoo.

Viimeinen havainto Doanista on viime lauantailta, kun hän on lähtenyt asunnoltaan yöaikaan.

–Olemme olleet yhteydessä Doanin Suomessa asuvaan veljeen, mutta hän ei ole kuullut miehestä mitään. Viimeisimmän yhteydenottonsa Doan on tehnyt lauantaina 25. marraskuuta, kun hän on soittanut äidilleen. Nyt puhelimeen ei saada enää yhteyttä, Mettälä kertoo.

Heli Keskinen
Kadonnutta on etsitty muun muassa nykyisen asuinpaikan läheisyydestä.

Kadonnutta on etsitty muun muassa nykyisen asuinpaikan läheisyydestä.

Doan opiskelee 4. vuotta sähkö- ja automaatiotekniikkaa kansainvälisellä linjalla. Linjan koulutuspäällikkö Antti Aimo kertoo, että opettajat tekivät nuoresta katoamisilmoituksen viime torstaina.

–Doanin ystävät kertoivat opettajille olevansa huolissaan. Yhtäkkinen katoaminen ei ole kuulemma yhtään Doanin tapaista. Kaksi meidän opettajaamme kävi sitten tekemässä katoamisilmoituksen poliisille, Aimo sanoo.

Poliisin tiedon mukaan kadonnut nuori on syrjäänvetäytyvä ja hieman erakkomainen. Hän puhuu suomea hyvin vähän. Poistuessaan asunnoltaan hänellä oli jalassaan oranssit Niken tossut.

Kaikki mahdolliset havainnot kadonneesta toivotaan virka-aikana Valkeakosken poliisin numeroon 0295 445877. Akuuteissa tapauksissa voi soittaa myös suoraan hätänumeroon 112.

Muokattu 4.12. kello 14.50: Lisätty koulutuspäällikkö Antti Aimon kommentit.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • maija

    Vedestä löytyy ellei ole jo löytynyt. Masennus iskenyt kun on niin kaukana ollut kotoa 🙁

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio