Kadonneen Niklaksen epäillään oleskelevan tai oleskelleen Valkeakoskella – 14-vuotias katosi useita viikkoja sitten

Kadonneen Niklaksen epäillään oleskelevan tai oleskelleen Valkeakoskella – 14-vuotias katosi useita viikkoja sitten
Heli Keskinen

Poliisi epäilee, että Tampereelta kadonnut 14-vuotias Niklas Mäki mahdollisesti oleskelee tai on oleskellut Valkeakoskella.

–Olemme saaneet pojasta muutamia vihjeitä täältä. Poika on kuitenkin yhä kateissa, joten toivomme lisää havaintoja, Valkeakosken poliisista kerrotaan.

Sisä-Suomen poliisin tietojen mukaan Mäki poistu perjantaina 25.5. sijoituspaikastaan Leinolan perhetukikeskuksesta Tampereella. Hän katosi Tampereella 25. toukokuuta.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Ilmajoella on olemassa perhekodiksi kutsutta paikka johon turvauduin vuosia sitten tyttäreni kanssa koska omat keinot olivat lopussa. Kuvittelin tekeväni hyvän asian vaan tässä vuosien saatossa olen ratkaisuani katunut monet kerrat. Paikassa vähäteltiin jopa kiellettiin lapseni tunteet joita hän nyt aikuisena on pystynyt kanssani käymään läpi. Perheeseemme kuuluu myös viisi muuta lasta (2 aikuista, 3alaikäistä tällä hetkellä) jotka ovat aina asuneet ja tulevat asumaan kotona, heillä ei vastaavia ongelmia ole kuin nyt jo aikuisella tyttärelläni oli. Oli miten oli, asiat eivät aina ole mustavalkoisia, perhekodit ym sijoituspaikat eivät välttämättä ole se keino millä lapsi pelastetaan mutta poika kulta, tässä yhteiskunnassa 14v on vielä vaikea yksin selvitä. Mene takaisin ja sinnittele joku vuosi, kyllä se siitä hyväksi muuttuu.

  • Jussi

    Olen ollut lastenkodeissa ohjaajana ja usein myös ”hatkataan” ihan vain pelkästä seikkailunhalusta ja halutaan pitää omaa lomaa.Toivon todella, että lakattaisiin yleistämästä.Suurin osa lastensuojelulaitoksista on hyviä ja turvallisia paikkoja asua ja niissä rajat ovat rakkautta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio