Pirkanmaa

Kaatuneen bensarekan tukkima valtatie 11 saatiin yöllä avattua liikenteelle – raivaustyöt kestivät Kiikoisissa yli 10 tuntia

Veikko Ala-Erkkilä
Kaatuneen bensarekan tukkima valtatie 11 saatiin yöllä avattua liikenteelle – raivaustyöt kestivät Kiikoisissa yli 10 tuntia

Porin ja Tampereen välillä kulkeva valtatie oli pitkään poikki molempiin suuntiin säiliörekan kaaduttua tiistaina iltapäivällä.

Säiliörekan kaatumisen takia poikki ollut valtatie 11 Kiikoisissa on avattu liikenteelle raivaustöiden jälkeen. Liikenneviraston mukaan tie avautui liikenteelle kello kahden aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Porin ja Tampereen välinen valtatie oli tiistai-iltapäivästä, puoli kolmesta asti, poikki Kiikoisissa ABC-liikenneaseman ja Jylhänmaan risteyksen väliseltä osuudelta. Liikenne ohjattiin kiertoteille.

Onnettomuuspaikka sijaitsi noin neljä kilometriä ABC-huoltoasemalta Porin suuntaan. Kukaan ei loukkaantunut turmassa eikä onnettomuudesta ollut haittaa ympäristölle. Rekan säiliöissä oli yhteensä noin 27 500 litraa dieseliä ja bensiiniä, mutta polttoneste ei päässyt vuotamaan säiliöistä.

Päivystävä palomestari kertoi tiistaina, että rekka näyttäisi kaatuneen sen jälkeen, kun se ja henkilöauto olivat hipaisseet toisiaan. Turmarekka oli tulossa Porin suunnasta.

Rekan nuppiosa jäi kaatuneena tielle, säiliöosa päätyi kaatuneena ojaan.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio