Pirkanmaa

Kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa sohjoisella tiellä Ylöjärvellä – Kolme ihmistä loukkaantui, kaksi vakavasti

Janne Ruotsalainen
Kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa sohjoisella tiellä Ylöjärvellä – Kolme ihmistä loukkaantui, kaksi vakavasti

Ensiapu Acutan edustalla oli tiistaina useita ambulansseja. Poikeluksen kolaripaikalta kuljetettiin Acutaan kolme ihmistä.

Heidi PesonenAamulehti, STT

Kantatiellä 65 Ylöjärvellä sattui tiistaiaamuna liikenneonnettomuus. Hälytys kolarista tuli kello 8.26.

Onnettomuudessa kaksi henkilöautoa törmäsi nokakkain toisiinsa Poikeluksen risteyksen kohdalla. Ensitietojen mukaan toinen kuljettajista menetti sohjoisella tiellä auton hallinnan.

Onnettomuusautoissa oli yhteensä kolme ihmistä, joista ensihoidon arvion mukaan kaksi loukkaantui vakavasti. Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin jatkohoitoon. Kaikki autoissa olleet ovat aikuisia.

Pelastuslaitoksen mukaan vakavasti loukkaantuivat toisen auton kuljettaja ja toisessa autossa etupenkillä istunut matkustaja.

Tuija Tammi
Tie numero 65 oli Poikeluksen risteyksen kohdalla suljettuna onnettomuuden takia.

Tie numero 65 oli Poikeluksen risteyksen kohdalla suljettuna onnettomuuden takia.

Onnettomuuden takia tie 65 oli kokonaan suljettuna Poikeluksen risteyksen kohdalta pelastustöiden ajan. Paikalle kertyi pitkät jonot molempiin suuntiin.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Tämä on päivittyvä uutinen.


Kommentit (33)

  • Nimetön

    Usein kuljen tuota tieosuutta Virroilta Tampereelle. Kyrönlahden ja Virtain tien vilkkain ja vaarallisin väli on Kyrönlahdsta Poikelukseen. Tällä mutkaisella, mäkisellä ja kapealla tieosuudella on valtatien liikennemäärä eli yli 4000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Tämä ensimmäinen kymmenkilometrinen tulisi rakentaa kiireesti uudlleen.

  • Osaaminen

    Yhtenä syyllisenä huonon tien pidon lisänä on osaaminen kun kaikki ”osaavat ” ja saavat ajaa autoa.
    Omasta mielestään niin mainiosti ja tarpeetullen vielä hiljennetään lisää, takana tuleville ohituspainetta aikataulupainetta muutenkin hitaaseen matkantekoon ja aina nämä hitauden turvallisuuteen yhdistävät ovat syyttämässä nopeuden siis sallitun ylläpitämisestä kaahaamisena ja turvallisuuden heikentämisestä eikä nyt tarkoiteta tilannenopeutta vaikka eilenkin oli ns. paska ajokeli normaali kuskin pätevyydet pitää riittää suoriutumaan sallittua nopeutta suoriutumaan syyttämättä muita siihen pyrkiviä kaahareiksi.
    Ely-keskuksen tienpitäjä voisi mennä katsomaan 3-tielle metsäkylän liittymästä 150 m Tampereen suuntaan katsomaan on hoito niin kuin omasta mielestä mennyt nappiin ; siinä on järkyttäviä muutoksia tien pinnassa 6- 10cm syvää koloa jne. että ei ihme jollei satu autoista viisi mutta ihmiseen

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio