Onnettomuus ruuhkautti Rantatietä – Tunneli meni kolme kertaa kiinni

Aamulehti
Onnettomuus ruuhkautti Rantatietä – Tunneli meni kolme kertaa kiinni

Rantatiellä oli ruuhkaa onnettomuuden takia.

Anu Leena KoskinenAamulehti

Liikenne sujuu jälleen normaalisti Rantatiellä. Tiistaina iltapäivällä kello viiden aikaan liikenne ruuhkautui paikalla, kun Paasikiventiellä sattui liikenneonnettomuus.

Paikalla olleen Aamulehden toimittajan Saara Tunturin mukaan liikenne seisoi Naistenlahden päässä asti.

Lisäksi Rantatunneli oli suljettu Lielahteen päin. Liikenneviraston mukaan automatiikka sulki jonojen takia Rantatunnelin kolme kertaa viiden maissa.

Silminnäkijän mukaan kyseessä oli kolmen auton peräänajo. Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa.

Näin Rantatie ruuhkautuu:

 

Kommentit (13)

  • Nimetön

    Tuo viitta asia aiemmalla kommentoijalla on ihan totta. Täsmä samaa taitavaa viitoitusta käsiteltiin muutama päivä sitten lehdessä eli tämä Lempäälätsä päin tullessa Jyväskylään lähtevä viitta jossa tekstit kääntyvään suuuntaan on kyltin yläosassa ja moni tulkitsee ne suoraan meneväksi.

    Ja tunnelihan jatkaa samalla linjalla. Ylöjärveltä päin tullessa tunnelin lopussa on kyltti oikealle päin ohjaamassa liikennettä Lapinniemeen ja Tampellakohan siinä lukee. Voisi siinä olla vaikka Keskusta, Rautatieasema tai Viinikka jottei sattumanvaraiset suotta Kalevan läpi aja vaikka valtion tie taitaa ollakin. Ely hoi, elä jätä.

  • poliisilta

    TAMPERE klo 16.30
    Hätäkeskukseen ilmoitettiin neljän henkilöauton ketjukolarista Paasikiventiellä. Erään henkilöauton kuljettaja oli jostain syystä jarruttanut yllättäen. Sen takana olleen henkilöauton kuljettaja ehti jarruttaa ajoissa, mutta kolmas ja neljäs osallinen törmäsivät edessään ajaviin autoihin. Nopeudet olivat kuitenkin hiljaiset, joten vauriot jäivät pieniksi. Ei henkilövahinkoja

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio