Tampere

Hevosta kuljettanut auto joutui kolariin kolmostien Sääksjärven liittymässä – Eläin saatiin ulos trailerista vasta rauhoittavien avulla

Hevostraileria vetäneen auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa, mutta alustavien tietojen mukaan vammat eivät ole vakavia.

Ossi Ahola
Hevosta kuljettanut auto joutui kolariin kolmostien Sääksjärven liittymässä – Eläin saatiin ulos trailerista vasta rauhoittavien avulla

Onnettomuudessa on kaksi henkilöautoa ja hevostraileri.

Enni Mansikkamäki, Tatu AiroAamulehti

Kolmostien ja Ruskontien liittymässä on sattunut liikenneonnettomuus. Kolarin osallisina oli kaksi henkilöautoa ja hevostraileri.

Hevostraileria vetänyt auto tuli moottoritietä etelän suunnasta ja nousi ylös Hervannan ramppia. Kuljettaja huomasi nousseensa väärästä rampista, jolloin hän ajoi Ruskontien risteyksen yli toiseen ramppiin, joka laski Tampereen suuntaan.

Risteyksessä Ruskontietä ajanut henkilöauto törmäsi henkilöauton ja hevostrailerin kylkeen.

Katso video onnettomuuspaikalta:

 

Hevostraileria vetäneen auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa, mutta alustavien tietojen mukaan vammat eivät ole vakavia. Hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin. Vetoautossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Toisessa henkilöautossa oli onnettomuuden sattuessa ainoastaan kuljettaja.

–Hevostraileri jäi vinoon ja vaurioitui toisesta kyljestään. Hevonen vauhkoontui tilanteesta, ja odotimme paikalle eläinlääkäriä, joka antoi hevoselle rauhoittavia. Saimme siirrettyä hevosen voipuneena, mutta päällisin puolin hyväkuntoisena toiseen traileriin, päivystävä palomestari Heikki Havukainen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Ossi Ahola
Paikalla on runsaasti pelastajia.

Paikalla on runsaasti pelastajia.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puoli kuuden aikaan tiistai-iltana. Onnettomuuspaikalla käyneen Aamulehden kuvaajan Ossi Aholan mukaan paikalla oli ainakin kaksi ambulanssia ja kolme paloautoa.

Onnettomuuden vuoksi ramppi Tampereen suuntaan oli suljettu noin kahden tunnin ajan. Poliisi ohjasi liikennettä liittymässä. Onnettomuuspaikan raivaustyöt saatiin valmiiksi puoli kahdeksan aikaan illalla.

Enni Mansikkamäki / Maps4News

Lue myös nämä


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Harmittava tapaus ja onneksi olosuhteisiin nähden kaikki ok mutta turha väittää, että joku ajaa tuosta Hervannan kautta radalle!!!! nimetön 2.1. klo 21.00

  • Nimetön

    Kysymys kommentoijalle 2.1.2018 | 23:08: Minne arvelet trailerikuskin olleen menossa? Kommenttisi mukaan tiedät.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio