Tampere

Poliisi vahvistaa: Mies puukotti itseään vatsaan Lielahden Prismassa kesken aamupäivän ostosruuhkan

Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa miehen motiiveista eikä hänen vammojensa vakavuudesta.

Eriika Ahopelto/Aamulehti
Poliisi vahvistaa: Mies puukotti itseään vatsaan Lielahden Prismassa kesken aamupäivän ostosruuhkan

Välikohtaus sattui Lielahden Prismassa keskellä aamupäivän ostosruuhkaa. Tilanne kuitenkin normalisoitui nopeasti.

Kati KalliosaariAamulehti

Tampereen Lielahden Prismassa sattui erikoinen välikohtaus kesken lauantain aamupäivän ostosruuhkan.

Paikalla olleen silminnäkijän mukaan nuori aikuinen mies oli toikkaroinut marketin pääsisäänkäynnin kohdalla sisäkäytävällä. Mies oli huudahtanut ensin jotain, minkä jälkeen näytti siltä, kuin hän olisi puukottanut itse itseään vatsaan.

Mies tuupertui maahan, ja veitsi putosi hänen kädestään. Takaa tuli kaupan vartija tai mahdollisesti asiakas, joka kävi ottamassa veitsen pois hänen ulottuviltaan.

Silminnäkijän mukaan kaupan vartija tuli heti auttamaan maassa makaavaa miestä. Ihmiset tuijottivat tapahtumia epäuskoisina, ikään kuin eivät olisi täysin käsittäneet, mitä tapahtui.

Paikalle saapui ambulanssi ja poliiseja. Välikohtaus sattui kello 11.08. Aamulehden kuvaajan ollessa paikalla kello 11.50 tilanne oli kokonaan ohi.

Poliisi vahvistaa

Sisä-Suomen poliisilaitokselta vahvistetaan silminnäkijän havainnot.

–Mies on toimitettu hoitoon Acutaan, kertoo ylikonstaapeli Jari Peltomäki.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa miehen motiiveista eikä hänen vammojensa vakavuudesta. Tapauksen tutkinta on vielä alkuvaiheessa.

Pirkanmaan osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä toteaa, että poliisi vastaa tiedottamisesta.

–Ikävä tapaus, mutta tilanne on nyt ohi ja rauhallinen. Henkilökunnalle tullaan tarpeen vaatiessa tarjoamaan kriisiapua.

Tämä on päivittyvä uutinen.


Lue myös nämä


Kommentit (11)

 • Nimetön

  Miksi häpeämätön kuvaus on tullut arkipäiväiseksi?
  Onko jopa niin, että kännykän käyttäjä uskoo olevansa se toivottu paparazzi, joka paljastaa tarvittaessa kaivatun totuuden? Ja hyvällä onnella voi myydä sensaatiomaisen kuvan ja jutun lehdille.
  Niitähän yhteydenottojahan ne pyytävät.

 • Mikko Pesonen

  ”Mihin ihmisten ajatusmaailma on menossa kun mies puukottaa itseään vatsaan niin ainoa toimenpide mihin ryhdytään on hädässä olevan kuvaaminen auttamisen sijaan. Jopa paikalta poistuminen on parempi vaihtoehto kun jäädä vaan kuvaamaan. Kuka muutenkaan haluaa edes tulla kuvatuksi satunnaisten ohikulkijoiden toimesta missä tahansa tilanteessa?! Toivottavasti pian kehitetään jonkinmoinen laki yksityisten henkilöiden kuvaamisen kieltämiseksi julkisella paikalla ilman heidän lupaansa, sillä tämä nykyinen meno on karkaamassa käsistä ja kovaa.”

  Mitä lännemmäksi Suomessa mennään, sitä enemmän kuvatun kaltainen toiminta on normaalimpaa. Ja ei, en ole Venäjämielinen, enkä trolli.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio