Juuri nyt: Koskikeskuksen parkkihallista ei pääse ajamaan ulos – "Kukaan ei joudu maksamaan ylimääräistä odottamisen takia"

Parkkihallin uloskäynti on paikallaolijoiden mukaan ruuhkautunut pahoin. Finnpark vahvistaa tilanteen.

Tomi Vuokola
Juuri nyt: Koskikeskuksen parkkihallista ei pääse ajamaan ulos – "Kukaan ei joudu maksamaan ylimääräistä odottamisen takia"

Tältä näytti tilanne parkkihallin suulla puoli viiden aikaan iltapäivällä.

Emilia Tykki

Koskikeskuksen parkkihallin uloskäynti ei tällä hetkellä vedä normaalisti. Finnparkin markkinointisuunnittelija Satu Uotila kertoo, että syynä on parasta aikaa meneillään oleva Tampere Maraton.

–Katuverkko on ruuhkautunut niin pahasti, että parkkihallista ei tällä hetkellä pääse ajamaan ulos, Uotila vahvistaa.

Hän ei osaa sanoa, kuinka kauan tilanne kestää.

Aamulehteen yhteyttä ottaneet parkkihallin asiakkaat kertovat jonottaneensa hallissa yli 20 minuuttia. Heidän mukaansa halli on lauantai-iltapäivänä ollut tupaten täynnä.

Hallissa on 430 paikkaa.

–Odotusajat ovat pitkiä. Valvomo huolehtii, että ulosajoaikoja hallista pidennetään. Kukaan ei joudu maksamaan ylimääräistä odottamisen takia, Uotila kertoo.

Tomi Vuokola
Ruuhkatilanne parkkihallissa alkoi ennen kello neljää iltapäivällä.

Ruuhkatilanne parkkihallissa alkoi ennen kello neljää iltapäivällä.


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Kyllä parkkihallin pitäjä lupaa ilmaista aikaa jonotuksesta uloskäynnissä mutta kuka korvaa menetyn työajan mikäli pitäisi mennä asioinnin jälkeen töihin? Entä mitä silloin tehdään jos joku saa paniikkikohtauksen autohallissa ja rupeaa riehumaan? Pitäisi ruveta tutkimaan vaihtoehtoista reittiä pois parkkihallista mikäli vastaavia tilanteita sattuu jatkossa. Ei ole kenenkään edun mukaista seisottaa autojonoa lähes kaksi tuntia. Tulee siinä takkiin myös parkkihallin pitäjällekin.

  • Nimetön

    Vaikka asun Amurissa, olen keskustan jatkuvien työmaiden ja ruuhkien takia keskittänyt ostosreissuni Lielahteen. Muutto kehyskuntaan myös valmisteilla 19 Tampereella asutun vuoden jälkeen. Koko ajan menee kaupungin touhu pahemmaksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio