Pirkanmaa

Kolmostiellä Ylöjärvellä liikenneonnettomuus – Yksi kaista suljettu

Arttu Rantakärkkä / Maps4News
Kolmostiellä Ylöjärvellä liikenneonnettomuus – Yksi kaista suljettu
Heidi PesonenAamulehti

Kolmostiellä Ylöjärvellä on sattunut liikenneonnettomuus. Tarkempi onnettomuuspaikka on Ylöjärven Shellin tuntumassa Vaasantien, Vanhan Vaasantien ja Soppeentien risteyksessä.

Onnettomuus sattui noin kello 15 torstaina.

Tiehallinnon liikennekeskuksen mukaan yksi Vaasan suuntaan vievä kaista on suljettu onnettomuuden takia. Myös kääntyminen Vaasan suunnasta Vanhalle Vaasantielle on estynyt. Poliisi ohjaa liikennettä, joka pääsee kulkemaan onnettomuuspaikan ohi.

Aamulehden haastatteleman silminnäkijän Santeri Rantalan mukaan onnettomuudessa olivat osallisina raskas ajoneuvo ja citymaasturi.

Rantalan mukaan liikennevalot risteyksessä eivät toimineet. Samassa risteyksessä sattui onnettomuus myös maanantaina.

–Siinä oli työmaa, jolla töissä olleet henkilöt menivät nopeasti auttamaan autossa olleita, Rantala kertoo.

Aamulehti seuraa tilannetta.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Tässä jälleen loistava esimerkki vilkkaasta risteyksestä, jossa liikennevalojen väliaikaisena poissaoloaikana olisi todella tarve poliisin liikenneohjaukseen. Risteys on niin vilkas, etten lainkaan ihmettele onnettomuuksia. Miksi siis annetaan syntyä tämän kaltainen tilanne?

  • Nimetön

    Iso risteys eikä liikenne valoja. Kuinkakohan kolmostien voi turvallisesti ylittää näillä keleillä? Onneksi ei tiettävästi tullut kuolonkolaria.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio